Barbara Bort Star glow maskara, 1 maskara

<strong>Barbara Bort Star glow maskara velja za ekskluzivno kozmetično maskaro, ki je namenjena vsem, ki želite narediti svoje trepalnice bolj izrazite in zapeljivejše. </strong> Barbara Bort Star glow maskara velja za ekskluzivno kozmetično maskaro, ki je namenjena vsem, ki želite narediti svoje trepalnice bolj izrazite in zapeljivejše.
12854 12854

Ocene in mnenja

Opis

Barbara Bort Star glow maskara velja za ekskluzivno kozmetično maskaro, ki je namenjena vsem, ki želite narediti svoje trepalnice bolj izrazite in zapeljivejše.

Ekskluzivna svetlikajoča se maskara tako vsebuje svetlikajoče biserne delce, ki trepalnice naredijo izrazito svetlikajoče. Izdelek lahko uporabljate samostjono ali pa svetlikajočo Star glow maskaro uporabite z vašo najljubšo maskaro.
Maskaro lahko uporabite tudi za bleščice na obrvih in laseh...

Lastnosti: hipoalergenska, hranljiva in ščiti trepalnice ter je dolgo obstojna.

Primerno predvsem za:
vsakogar, tudi za najbolj občutljive tipe očesnih trepalnic.

Uporaba Star glow maskare

Maskaro nanesite na poseben način in sicer na trepalnice v smeri od korenin proti vrhu.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Šolar na poti do sebe - Oblikovanje osebnosti

Celoto je namreč mogoče dojeti in opisati le s pomočjo doživljanja, saj je znanosti nedostopna. 
Šolar naj se uči vseh treh načinov jezikovnega izražanja, da bodo njegova jezikovna sporočila primerno ustvarjalna. Sedanja javna šola mu daje premalo možnosti za ustvarjalno jezikovno izražanje oz. za ustvarjalen način mišljenja. Še vedno je premalo sodelovanja med učitelji in premalo povezav med učnimi predmeti. Nekateri učitelji (zlasti srednješolski) so zaradi težnje po znanstvenosti pusti kot slama, drugi so morda pri razlagah preveč ohlapni, kadar bi morali biti bolj jasni. Zaradi preobloženih učnih načrtov pa nasploh preveč hitijo in jim zmanjka časa za dejavne oblike učenja, zlasti za povezovanje s šolarji in za individualno delo z njimi. Tudi razlage so nemara premalo prilagojene zanimanju šolarja in njegovemu večjemu vključevanju vanje. Pri nekaterih predmetih šolarjev med poukom skoraj ni slišati. Kaj se dogaja? Jim učitelji ne pustijo do besede? Jim morda ne dovoljujejo izražati lastnih stališč? 
Šolar na poti do sebe; Založba Didakta - www.didakta.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Barbara Bort Barbara Bort
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja