Barbara Bort ultrachick creamy senčilo

BARBARA BORT je profesionalna in dekorativna kozmetika, ki je v svetu kozmetike prisotna že od leta 1966 in skrbi za neprestan razvoj inovacij na področju kozmetike. BARBARA BORT je profesionalna in dekorativna kozmetika, ki je v svetu kozmetike prisotna že od leta 1966 in skrbi za neprestan razvoj inovacij na področju kozmetike.
17047 17047

Ocene in mnenja

Opis

BARBARA BORT kozmetiko lahko kupite že v več kot 60-tih kozmetičnih in frizerskih salonih po Sloveniji ali pa nakup opravite preko naše spletne trgovine.

Vsebuje:

1 senčilo.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Zdravstveni vodnik za vso družino - Nepogrešljiv priročnik za vsa življenjska obdobja

Učenje skozi igro

Igra odločilno vpliva na razvoj predšolskega otroka. Ustvarjalne sposobnosti, pridobljene z igro, lahko uporablja v vsakdanjem življenju.

Starši kot učitelji

Otrok vsrkava informacije od rojstva, večino pa jih pridobi od staršev. Prav zato je njihova naloga, da spodbujajo otrokovo domišljijo ter ga naučijo nesebičnosti, samoobvladovanja in številnih drugih sposobnosti, ki so potrebne za normalno življenje. Te cilje je mogoče doseči na razmeroma preprost način.
Zdravstveni vodnik za vso družino; Avtorica: Dr. Miriam Stoppard; Mladinska knjiga Založba d.d., Ljubljana 2007, www.emka.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Barbara Bort Barbara Bort
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja