Barbarara Bort modeling body anticelulitna krema, 250 mL

Zahvaljujoč inovativni formuli temeljito poskrbi za pospešeno razgradnjo maščob, izčiščevanje podkožja in tkiva, ki je prenasičeno z balastnimi snovmi. Zahvaljujoč inovativni formuli temeljito poskrbi za pospešeno razgradnjo maščob, izčiščevanje podkožja in tkiva, ki je prenasičeno z balastnimi snovmi.
538370 17445

Ocene in mnenja

Opis

Anticelulitna krema:

- poskrbi za pospešeno razgradnjo maščob,
- poskrbi za izčiščevanje podkožja in tkiva,
- stimulira celično izmenjavo snovi ter s tem posredno aktivira limfni sistem,
- odpravlja strupene snovi iz podkožja.

Uporaba:

kremo vmasirajte po predelih, na katerih se vam je nakupičil celulit.Občutili boste prijetno toploto, ki je znak oktiviranja podkožnega tkiva.

Količina: 250ml

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Zdravstveni vodnik za vso družino - Nepogrešljiv priročnik za vsa življenjska obdobja

Boleča menstruacija

Mnoga dekleta med menstruacijo občutijo bolečine, vendar so vzroki zanje dobro raziskani in obstajajo zdravila. Menstrualni krči (dismenoreja) so zelo neprijetni in moramo včasih zaradi njih ostati doma.

Menstrualni krči so lahko povsem blagi ali pa dekle popolnoma onesposobijo. V telesu dekleta z močnimi menstruacijami se proizvaja preveč hormona prostagladina ali pa je njena maternica preobčutljiva zanj.

Zdravila, ki vsebujejo antiprostagladine, kot je ibuprofen, olajšajo bolečine v več kot osemdesetih odstotkih primerov. Izkazala so se kot zelo učinkovita, saj skrajšajo trajanje bolečine, tako da se lahko hitreje znova posvet iš učenju, študiju ali delu. Na voljo so v lekarnah. Začni jih jemati dan pred menstruacijo.
Zdravstveni vodnik za vso družino; Avtorica: Dr. Miriam Stoppard; Mladinska knjiga Založba d.d., Ljubljana 2007, www.emka.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Barbara Bort Barbara Bort
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja