x
Vse kategorije
BASIC 100% WHEY proteinski prah, 1800 g
BASIC 100% WHEY proteinski prah, 1800 g
Oceni izdelek in zasluži
0.0 0

BASIC 100% WHEY proteinski prah, 1800 g

Proizvajalec: The nutrition

Izjemno bogato s hranili in biološko aktivnimi sestavinami.

Cena: 30,99 €
Vprašaj nas
Specifikacije izdelka
SpecifikatorVrednost
Tip izdelkaprah, prah

Koristni video nasveti

Ocene in mnenja

Opis

Sirotka je tekočina, ki ostane, ko se iz mleka odstrani primarna beljakovina, ki predstavlja 80% beljakovin v mleku, kazein. Čeprav predstavlja le majhen 20% delež, pa je sirotka izjemno bogata s hranili in biološko aktivnimi sestavinami.
 
Izmed njih so telesu najbolj ugodne:
- Beta-laktoglobulin (predstavlja približno 50%)
- Alfa-laktalbumin (predstavlja približno 25%)
- Bovini (goveji) serum albumin
- Imunoglobulini (antitelesa; IgG1, IgG2, IgA, IgM)
- Glikomakropeptidi
- Laktoferin
- Laktoperoksidaza
- Lizosomi
- Beta2-mikroglobulin
 
V primerjavi z ostalimi viri beljakovin, sirotka nima konkurence v kategoriji biološke vrednosti beljakovin (BV- biological value). Prekaša celo jajce, ki je vedno veljalo za zlati standard z vrednostjo 100. Poleg tega ima vrhunsko aminokislinsko zgradbo ter je izredno bogat vir razvejanih aminokislin BCAA, predvsem najpomembnejše med njimi-leucin. Ta ima med vsemi aminokislinami največji vpliv .
 
Najnovejša nutricionistična odkritja pa so potrdila, da ima sirotka številne lastnosti.
Najpomembnejša lastnost in najpogostejši razlog za uživanje tega vsestranskega hranila pa je gotovo njegova sposobnost izredno hitrega vsrkanja v telo.
 
BASIC 100% WHEY najhitreje oskrbi telo z potrebnimi gradniki, zato je po intenzivni vadbi še toliko bolj nenadomestljiv.
 
BASIC 100% WHEY vsebuje veliko količino razvejanih aminokislin BCAA. S tem mišicam služijo tudi kot vir energije med naporno vadbo.
 
BASIC 100% WHEY je strokovno izdelan po najnovejši  in najnaprednejši metodi, ki se imenuje filtriranje skozi membrano (cross flow membrane filtration). Le-ta je znanstveno dokazano najboljša za pridobivanje visokokvalitetnih in naravnih beljakovin. Prav iz tega prijaznega razloga smo namenoma opustili starejše načine predelave, ki uničijo določene naravne kvalitete sirotke - mikrofrakcije, ki so nujno potrebne za lažjo prebavo in asimilacijo aminokislin iz beljakovin ter s tem seveda manj obremenjujejo organizem.
 
BASIC 100% WHEY ne vsebuje nobenih aditivov, umetnih arom, barvil ali sladil. Je nevtralnega okusa, zaradi česar ga zlahka dodate vašemu priljubljenemu sladkemu ali slanemu obroku ter izboljšate njegovo kvaliteto.
 
Navodila za uporabo:
Zmešajte 1 merico z vodo ali posnetim mlekom po treningu. Da bi dobili 22g beljakovin na obrok, mora biti merica zvrhana.
 
Za najboljše rezultate: Zmešajte 1 zvrhano merico zjutraj v roku 30 minut po bujenju ter 1 merico po vadbi.

Priloge

Sestavine Prijavite se v spletno trgovino in preverite iz katerih sestavin je izdelek sestavljen.

Ali ste vedeli

Rak sečnega mehurja

Odločitve s pomočjo zdravnika
Kemoterapija. Po transuretralni operaciji obstaja veliko tveganje recidiva. Zaradi tega se v rednih razmikih izvede lokalno kemoterapijo, ki se jo vnese prek katetra neposredno v sečni mehur.

Podobno učinkovita je lokalna imunoterapija, pri kateri se namesto kemoterapije v mehur vnese tuberkulozno cepivo.

Pri napredovalih tumorjih, ki jih ni mogoče operirati, pri recidivih ali metastazah se lahko izvede kemoterapijo z namenom upočasnitve napredovanja raka, vendar pa kemoterapija ne more za stalno preprečiti napredovanja.
Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Članki

Kupili so tudi

Specifikacije izdelka
SpecifikatorVrednost
Tip izdelkaprah, prah

Prijava na e-novice

Spremljajte naše e-novice in bodite obveščeni o ugodnostih in promocijskih bonih, s katerimi lahko prihranite.