Batz FC10 anatomsko oblikovan ženski natikač z zamenljivim vložkom, 1 par

Batz FC10 anatomsko oblikovan ženski natikač z zamenljivim vložkom je povsem anatomski tip natikača z gelom, ki olajša dolgotrajno obremenitev izmučenih podplatov.
16247 16247

Ocene in mnenja

Opis

POZOR: na voljo v dveh barvnih odtenkih - modri ali beli, kar sporočite tekom postopka nakupa. Izdelek se naroča individualno, zgolj za vas. Vračilo ni mogoče!

Batz je povsem anatomski tip natikača z gelom, ki olajša dolgotrajno obremenitev izmučenih podplatov. Še posebej je obutev Batz primerna za vse tiste, katerih delo je povezano z dolgotrajnim sedenjem oziroma hojo ali celo tekom tako v službi kodt tudi doma.

Natikači Batz so povsem lahki, podplat pa je narejen iz posebnega materiala, ki je nezsdrsljiv.
Vložek v samem natikaču je izdelan in formuliran s prav posebno skrbnostjo ter namenom olajšati vaš vsakdan ko ste "na nogah".

Ojačan gel vložek Batz poskrbi za vse težave z bolečimi podplati oziroma nudi veliko olajšanje pri težavah s trnom v peti!
Natikač Batz je narejen za udobno hojo.

Batz natikači so narejeni iz dveh poglavitnih materialov -  poliuretana in naravnega usnja! Zato natikač nogi nudi udobnost ter zračnost pri dolgotrajni nošnji.

Vložek Batz je narejen iz nano-silver materiala, kar pomeni, da preprečuje razrast mikro organizmov, glivic ipd.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Zdravstveni vodnik za dolgo življenje - težave s srcem

Ne hitite. Dvakrat več koristi boste imeli, če si boste vzeli čas in uteži spustili povsem do izhodiščnega položaja. Na primer, ko dvignete utež nad glavo, štejte do 4, ko počasi spuščate roko.

Naj bodo sklepi sproščeni. Če imamo kolena in komolce med vajo sklenjene, lahko to povzroči bolečine in poškodbe, ker prenesemo vso obremenitev uteži na sklep, namesto na mišico, kot bi bilo prav.

Prva dva tipa telesne sposobnosti - vzdržljivost in moč - sta usmerjena predvsem v sposobnosti glavnih mišičnih skupin. Gibljivost pa je v veliki meri povezana s sklepi.

Definicija gibljivosti je preprosta: to je obseg gibov, ki jih lahko izvede vaše telo. S starostjo se obseg gibanja naravno zmanjša.
Zdravstveni vodnik za dolgo življenje; Avtorja: Debra Gordon, Sari Harrar; Mladinska knjiga Založba d.d., Ljubljana 2010, www.emka.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Batz Batz
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja