Batz Terka ženski anatomsko oblikovani sandali z gel vložkom, 1 par

Batz Terka ženski anatomsko oblikovani sandali so povsem anatomski tip natikača z gelom, ki olajša dolgotrajno obremenitev izmučenih podplatov.
30294 30294

Ocene in mnenja

Opis

Izdelek se naroča individualno, zgolj za vas. Vračilo ni mogoče!

Batz Terka ženski anatomsko oblikovani sandali  so povsem anatomski tip natikača z gelom, ki olajša dolgotrajno obremenitev izmučenih podplatov. Še posebej je obutev Batz primerna za vse tiste, katerih delo je povezano z dolgotrajnim sedenjem oziroma hojo ali celo tekom tako v službi kodt tudi doma.

sandali Batz so povsem lahki, podplat pa je narejen iz posebnega materiala, ki je nezsdrsljiv.
Vložek v samem natikaču je izdelan in formuliran s prav posebno skrbnostjo ter namenom olajšati vaš vsakdan ko ste "na nogah".

Ojačan gel vložek Batz poskrbi za vse težave z bolečimi podplati oziroma nudi veliko olajšanje pri težavah s trnom v peti!
Natikač Batz je narejen za udobno hojo.

Batz sandali so narejeni iz dveh poglavitnih materialov -  poliuretana in naravnega usnja! Zato natikač nogi nudi udobnost ter zračnost pri dolgotrajni nošnji.

Vložek Batz je narejen iz nano-silver materiala, kar pomeni, da preprečuje razrast mikro organizmov, glivic ipd.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Zdravstveni vodnik za dolgo življenje - težave s srcem

Če vse drugo odpove, prosite svojega zakonca, naj se dogovori za obisk v centru za spanje. Morda mu bodo opravili polisomnografijo, test za odkrivanje spalne apneje.

Skočite v novo pižamo

Res je, vaša stara spalna srajca ali boksarice so še vedno v dobrem stanju, toda če niso popolnoma udobne, si zaslužite boljše. Privoščite si pižamo iz stoodstotnega bombaža za hladno udobje ali mehko flanel o za hladne zimske noči.

ln obujte si tople nogavice

Vas zebe v noge? V postelji nosite tople nogavice. Raziskovalci s psihiatrične univerzitetne klinike v Baslu v Švici so ugotovili, da se telo učinkovito ohladi in se pripravi za spanje, če se zvečer krvne žile v stopalih razširijo.
Zdravstveni vodnik za dolgo življenje; Avtorja: Debra Gordon, Sari Harrar; Mladinska knjiga Založba d.d., Ljubljana 2010, www.emka.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Batz Batz
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov