Be Hempy konopljini proteini, 250 g

Be Hempy konopljini proteini so tako imenovano super hranilo - perfekten vir beljakovin in vlakninskih snovi. Be Hempy konopljini proteini so tako imenovano super hranilo - perfekten vir beljakovin in vlakninskih snovi.
939803 13102

Ocene in mnenja

Opis

Be Hempy konopljini proteini so tako imenovano super hranilo - perfekten vir beljakovin in vlakninskih snovi, kisodelujejo pri prebavi ter j lajšajo.

Konopljini priteini so pridobljeni iz konoplje, ki ni škropljena in je pridobljena na povsem naraven način.

Konopljini proteini so eni najbolj popolnih in hranljivih virov, pridobljenih iz konoplje. Proteini vsebujejo predvsem esencialne aminokisline, ki jih organizem ne more sintetizirati sam in jih mora pridobiti s prehrano. Poleg aminokislin pa tovrstni proteini vsebujejo še Omega 3, 6 in 9 maščobne kisline.

Vsebujejo visok odstotek antioksidantov, kot so klorofil, tokoferoli in tokotrierioli ter kar 65 odstotkov globulina in 35 odstotkov albumin proteina, kar je več kot katerakoli druga rastlina.

Sestava konopljinih proteinov

Izdelek vsebuje 100 % hladno obdelanih/hladno stiskanih semen konoplje. Konoplja iz katere so proteini narejeni je Cannabis Sativa.

Odmerjanje proteinov

Pripravite si lahko proteinski napitek, kot samostojna pijača ali pa proteine dodate h kakšni drugi jedi. Proteine lahko potresete na omake, dodate jih lahko v juho ali pa so sestavni del namaza.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Dušenje

Pri stanjih, ki se zdravijo ambulantno pri zdravniku družinske medicine, boste o poteku zdravljenja prejeli natančna navodila. Najpogosteje gre za dušenje, ki je posledica okužb dihal. V tem primeru bo dušenje izzvenelo skupaj z okužbo. K zdravljenju spadajo primeren vnos tekočin, počitek, snovi, ki podprejo imunski sistem (vitamin C, kalcij, rastlinski pripravki). Kadar gre za bakterijsko okužbo, vam bo zdravnik predpisal antibiotik.

Kadar je dušenje posledica stresne situacije, je potrebno bolnika pregledati, pomiriti in ustrezno svetovati, ob hujših reakcijah pa zdravnik poseže po zdravilih.
Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Be-Hempy Be-Hempy
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov