BeautyCase šampon za dolgodlake živali, 250 mL

BeautyCase šampon za dolgodlake hišne ljubljence je primeren za nego vseh hišnih ljubljencev s krajšim tipom dlake. <br> BeautyCase šampon za dolgodlake hišne ljubljence je primeren za nego vseh hišnih ljubljencev s krajšim tipom dlake.
490393 25875

Ocene in mnenja

Opis

BeautyCase šampon za dolgodlake hišne ljubljence je primeren za nego vseh hišnih ljubljencev s krajšim tipom dlake.

BeautyCase šampon za dolgodlake živali spada v ekskluzivno linijo lepotnih kozmetičnih izdelkov, ki so narejeni predvsem za nego hišnih ljubljenčkov.

BeautyCase šampon za dolgodlake živali je namenjen globinski negi dlak, ter posledično enostavnejše razčesovanje z glavnikom.

V primerjavi z ostalimi šamponi je BeautyCase šampon za dolgodlake živali še posebej nežen do sluznice - predvsem očesne in ne povzroča neprijetnega pekočega občutka. Tveganje za draženje oči je minimizirano.

BeautyCase šampon za kratkodlake živali je v veliko zadovoljstvo vašega hišnega ljubljenčka. Tudi vi boste zadovoljni, ko boste opazili, da se vaš štirinožni prijatelj počuti bolje.

Uporaba BeautyCase šampona za kratkodlake živali

Šampon nanesite na dlako ter nežno in počasi spenite, da šampon deluje na dlako in kožo.

O kozmetični liniji za hišne ljubljence BeautyCase

Podjetje Silc SPa iz Italije je pomislilo tudi na živalski program in negovanje hišnih ljubljencev, ki lahko predstavljajo pomebnega družinskega člana. Ker želimo, da je higiena zagotovljena pa je smiselno redno uporabljati izdelke BeautyCase.

Izdelki nove blagovne znamke BeautyCase, so odlična izbira in rešitev, za vsakodnevno nego vaših malih hišnih ljubljenčkov. V veliko zadovoljstvo vašega hišnega ljubljenčka.  

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: SilcSpA SilcSpA
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja