x
Vse kategorije
BebiVal komplet za kopanje
BebiVal komplet za kopanje
Oceni izdelek in zasluži
0.0 0

BebiVal komplet za kopanje

Proizvajalec: Bebival
BebiVal komplet za kopanje vsebuje mleko za telo, šampon za lase in telo ter originalno brisačo BebiVal.
Cena: 16,91 €
Vprašaj nas

Ocene in mnenja

Opis

BebiVal mleko za telo je obogateno s sestavinami, ki hitro navlažijo otroško kožo po kopanju in uravnovesijo njeno vlažnost.

Uporaba:

Po vsakem kopanju nanesite mleko na kožo in ga vtrite z nežnimi, masirajočimi gibi.
Izdelek ne vsebuje parabenov, parafinskega olja in vazelina.

Opozorilo: vsebuje hipoalergeno dišavo.

BebiVal otroški šampon za lase in telo nežno očisti in neguje tanke lase in občutljivo otroško kožo.  Izvleček cveta kamilice blagodejno deluje na kožo.  Primeren je za vsakodnevno nego dojenčkov in otrok.

Uporaba:
Manjšo količino šampona nanesite na vlažne lase, nato lase nežno umijte in jih dobro izperite z vodo.

Izdelek ne vsebuje parafinskega olja in vazelina, parabenov in silikonov, parafinskega olja. Vsebuje hipoalergeno dišavo.

Priloge

Sestavine Prijavite se v spletno trgovino in preverite iz katerih sestavin je izdelek sestavljen.

Ali ste vedeli

Šolar na poti do sebe - Oblikovanje osebnosti

Nemara je domače okolje najbolj primeren kraj, kjer si vzamemo čas zase in za pomiritev s samim seboj, računajoč, da se te navade počasi zalezejo tudi v mladostnikov življenjski slog. Pri tem ga ni potrebno prepričevati z globokoumnimi razpravami, ampak mirno dopuščati, da svoje življenje in življenje drugih doživlja kot dogajanje, podobno reki, ki teče na ustaljen način. Ob tem naj spozna, da je nespametno hoditi proti toku ali postavljati pregrade in da je bolje urejati bregove ter občasno očistiti strugo. Njegov življenjski tok je še vrtinčast in žuboreč »ko hod deklet s planine«, a se v tolrnunih umiri in si oddahne od vrtinčenja. Takrat je bližje spokojni umirjenosti drugih, zrelih odraslih okoli njega, ki mu dopuščajo zaletavost in ga hkrati vabijo k občasni umiritvi in sprostitvi, da bi ozavestil sebe.

Pot do sebe bo mladostnik še najlažje našel, če bo vodila preko telesa, tj. preko gibal in čutil, ki so najbolj mogočni organi za stik s seboj. Preko njih se bo počasi dokopal do sebe in svoje zavesti in notranjih vsebin, ki jih lahko poglablja v vse smeri, skoraj do neskončnosti. Gestalt sicer ostaja pri »koričnosti- in se ne preveša čez, saj ima posameznik na tej strani kar dovolj možnosti za iskanje sebe, notranjega miru in tišine, če se le hoče uglasiti s seboj. Potrebuje morda le nekaj tehničnih napotkov, dovolj časa, stik s seboj in prepričanje, da je, tako kot vsi drugi, tudi on duhovno bitje v fizičnem telesu, ne le fizično bitje z duhovno izkušnjo. Takrat si bo dovolil prestop iz fizičnega v duhovno in ob tem ostal še vedno on, in sicer brez strahu, da bi se »izgubil« v duhovni širjavi lastnega prostora in časa.
Šolar na poti do sebe; Založba Didakta - www.didakta.si

Članki

Kupili so tudi

Kupci, ki so kupili to postavko so kupili tudi

Proktis M, 10 svečk

9,27 €

Proktis M rektalno mazilo, 30 g

9,17 €

Prijava na e-novice

Spremljajte naše e-novice in bodite obveščeni o ugodnostih in promocijskih bonih, s katerimi lahko prihranite.