BebiVal mami lanolin, 30 mL ali AKCIJA

BebiVal mami lanolin, 30 mL je odličen nagradni set, primeren za doječe mamice, da se boste počutile ob dojenju kar se da najbolje.
532983 1381

Ocene in mnenja

Opis

BebiVal mami lanolin, 30 mL je odličen nagradni set, primeren za doječe mamice, da se boste počutile ob dojenju kar se da najbolje.

BebiVal mami lanolin je primeren za redno uporabo, saj naredi oziroma ohranja vašo kožo intenzivno mehko ter gladko na dotik. BebiVal mami lanolin krema naredi vašo kožo prijetno, jo gzaščiti pred prekomerno izsušitvijo ter preprečuje, da bi koža razpokala.

Lanolin je snov povsem naravnih organskih lipofilnih molekul, ki poskrbi za intenzivno zaščito lipidnega sloja. Pridobiva se kot lanolin ovc, ki ga tvorijo kot prierna zaščita pred vremeskimi neprilikami.

Uporaba BebiVal mami lanolin mazila

Bebival mazilo iztisnite na konico prsta v velikosti grahovega zrna in ga po segrevanju med prsti roknežno nanesite na prsno bradavico ter na kožo okoli nje. Mazilo lahko uporabite po vsakem dojenju. Pred dojenjem prsni bradavici umijte z mlačno vodo - to naredit z namenom odstranjevanja lanolina, saj je lako zaužitje rahlo neprijetno, čeravno ne škodi zdravju vašega otroka.

Priloge

Sestavine

Lanolin.

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Manualna medicina

Področja uporabe in delovanje
V primerjalnih študija do drugih metod (terapija gibanja, urjenje gibanja) za zdravljenje bolečin v hrbtu so strokovnjaki dokazali delovanje manualnoterapevtskih postopkov. Bolniki, ki so bili manualnoterapevtsko zdravljeni, so imeli pozneje manj bolečin in težav.
Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Bebival Bebival
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja