Belinal Sport Recovery za regeneracijo in utrujenost, 30 kapsul

<p>Belinal Sport Recovery za regeneracijo in utrujenost kapsule so novo prehransko dopolnilo iz linije Belinal.</p>

Belinal Sport Recovery za regeneracijo in utrujenost kapsule so novo prehransko dopolnilo iz linije Belinal.

916145 8305

Ocene in mnenja

Opis

IZDELEK JE PREHRANSKO DOPOLNILO

Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Nosečnice, doječe matere ter osebe, ki uživajo zdravila, naj se o uporabi posvetujejo z zdravnikom ali farmacevtom. Shranjujte pri sobni temperaturi.

Belinal Sport Recovery za regeneracijo in utrujenost kapsule so novo prehransko dopolnilo iz linije Belinal.

Belinal formula je narejena na podlagi slovenskega znanja, vsebuje predvsem patentirano sestavino iz vej bele jelke, kar je tradicija in lastnost vseh Belinal izdelkov. Poleg ekstrakta bele jelke prehransko dopolnilo vsebuje še C vitamin, B6 vitamin, B12 vitamin, magnezijeve ione ter cink.

Sestavine Belinal Sport Recovery

Izvleček iz vej bele jelke - izvleček je zaščitni znak linije belinal in se v prehranskem dopolnilu nahaja kot ekstrakt. Ekstrakt se pridobiva iz bele jelke in sicer iz najkvalitetnejših vej. Ekstrakt namreč vsebuje kar 36 različnih polifenolnih komponent.

Cink ima v organizmu številne naloge. Cink pripomore k sintezi DNA, ob enem pripomore k normalizaciji kislinsko baznega ravnotežja, pripomore k presnovi ogljikovih hidratov, sodeluje pri normalizaciji kognitivne funkcije, soleduje privzdrževanju telesne odpornosti ter reproduktivne sposobnosti človeškega organizma. Cink je izrazitega pomena kot zaščita pred oksidacijskim stresom.

Vitamin C spada v skupino vitaminov, ki so vodotopni, zato jih je nujno vsakodnevno nadomeščati. Pomanjkanje tega pomembnega vitamina vodi v številne težave ter zdravstvene zaplete, saj askorbinska kislina sodeluje pri normalizaciji imunskega sistema, pripomore k lajšanju številnih zapletov, ki so posledica deprimiranega imunskega sistema. Vitamin C je med drugim pomemben tudi pri nastajanju vezivnih tkiv - denimo kolagena in elastina. Vitamin C v prehranskem dopolnilu ni sintezne narave, pač pa je pridobljen iz acerole - sadeža amazonke, ki vsebuje nekajkrat več vitamina C kot limona.

Magnezij - njegova poglavitna vloga je, da v organizmu pripomore k zmanjševanju utrujenosti in izmučenosti. To je še posebej velik problem v primeru športnikov, katerih organizem je izmučen. Pogosto je moč videti, da je imunski sistem in splošno razpoloženje športnikov še slabše, saj je njihov organizem pogosto izgorel. Magnezij med drugim pripomore tudi k uranvoteženju elektrolitskega ranvotežja v organizmu, k izboljšanju sproščanja energijskih zalog, pripomore k normalizaciji mišične funkcije ob enem pa tudi funkcije živčevja. Prisotnost magnezijevih ionov je poglavitnega pomena za trde in zdrave kosti, sintezo proteinov v organizmu, posledično pripomore k regeneraciji mišičnega tkiva.

Odmerjanje prehranskega dopolnila Belinal

Odmerite po 1 do maksimalno 3 kapsule tekom celotnega dne s kozarcem vode.

V primeru intenzivnega športa je odmerjanje lahko tudi pogostejše in sicer po 1 kapsulo vsakih 6 ur.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Ajurveda

Da bi spet vzpostavili ravnovesje sokov in očistili telo, so med drugim uporabni medicinski post, oljne masaže, kopeli, vodeni postopki, kot so bljuvanje, klistir ali puščanje krvi. Posebno razstrupljajoči učinek predpisujejo očiščenemu maslu.
Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: AlpePharma AlpePharma
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov