Bema bio breast plus komplet za učvrstitev

Tretma za izboljšanje videza dojk s takojšnjim učinkom in rezultati, ki so vidni že po enem nanosu. Tretma za izboljšanje videza dojk s takojšnjim učinkom in rezultati, ki so vidni že po enem nanosu.
901857 16009

Ocene in mnenja

Opis

Posledice staranja, hitre izgube teže ali dojenja lahko pustijo sledi tudi na dojkah, simbolu ženske privlačnosti. Takoj po nanosu boste opazili večjo čvrstost, volumen in izboljšan tonus dojk.

Za čvrsti, pokončni in polnejši dojki:
• inovativen tretma za enkratno uporabo
• učvrsti in poveča dojke do 77,98 %
• 100% naravni izvor sestavin z visoko koncentracijo aktivnih rastlinskih komponent
• dermatološko testirano
• ICEA ECO BIO Certifikat
• lifting efekt za mladostno in naravno pokončno obliko
• vidni rezultati že po prvem nanosu
• delovanje dokazano z univerzitetnimi študijami

Uporaba:

prvi mesec uporabite Bema Bio Breast kit 2x na teden, naslednji mesec enkrat tedensko, zatem pa enkrat do dvakrat mesečno oz. po potrebi.

Sestava:

ekološko pridelanih sestavin kot so Pisum Sativum (navadni grah) (ginseng), Panax Ginseng, Rosmarinus Officinalis (rožmarin), Hammamelis Virginiana (nepozebnik), Salvia Officinalis (navadni žajbelj) in mešanica naravnih olj, bo vašim dojkam povrnila čvrstost, bujnost in naravno pokončno obliko.

Komplet za enkratno uporabo vsebuje:
• Breast Plus kremo 10ml
• Breast Plus serum 5ml

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ko se ptički ženijo - 12. marec

Koliko se nas še spomni, da 12. marca praznujemo gregorjevo? Poučili so nas, da je to dan, ko se ptički ženijo oz. da je dan zaljubljencev. Nekateri ne marajo pocukranega Valentinovega dneva, zato raje...

Preberi več...

Ali ste vedeli

dravstveni vodnik za dolgo življenje - težave s srcem

Več študij je ugotovilo povišano tveganje za raka prostate med moškimi, ki uživajo veliko alkohola ali so v preteklosti dolgo časa veliko pili.

Preveč alkohola vam lahko zamasti jetra in privede do nepopravljivih težav, imenovanih alkohoIni hepatitis, ali do neozdravljivih brazgotin, imenovanih ciroza.

Seznam pa se nadaljuje. Če več let preveč pijete, morda potrebujete pregled in zdravljenje zaradi zmanjšane kostne gostote ali povečanega srca. Zaradi alkohola se vam lahko tudi pretirano postarajo možgani, kar še poslabša težave
s spominom in razmišljanjem.

Kmalu zatem ko boste zmanjšali ali povsem prekinili pitje, se vam bo izboljšala prebava. Želodcu ne bo treba premagovati draženja zaradi alkohola in viška želodčne kisline, ki ga sproži. Trdneje boste spali. Vaš krvni sladkor bo nižji in bolj ustaljen. Krvni tlak se vam lahko zniža na bolj zdravo raven. Celo možgani si bodo opomogli, če zmanjšate ali nehate piti. V študiji Univerze Kalifornija iz San Francisca so raziskovalci ugotovili, da so se alkoholiki, ki so ostali trezni skoraj 7 let, na testih delovanja možganov odrezali enako dobro kot nealkoholiki. Tudi če imate okvarjena jetra, lahko zmanjšanje uživanja alkohola in uživanje bolj zdrave hrane pomaga jetrom, da se sama nekoliko obnovijo.
Zdravstveni vodnik za dolgo življenje; Avtorja: Debra Gordon, Sari Harrar; Mladinska knjiga Založba d.d., Ljubljana 2010, www.emka.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Bema, Italija Bema, Italija
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja