Bentley Organics Deep Cleansing naravni gel za prhanje, 250 mL

<strong>Bentley Organics Deep Cleansing naravni gel za prhanje je gel z dodanim evkaliptusovim eteričnim oljem, vsebuje pa tudi eterično olje čajevca ter olivno olje.</strong> Bentley Organics Deep Cleansing naravni gel za prhanje je gel z dodanim evkaliptusovim eteričnim oljem, vsebuje pa tudi eterično olje čajevca ter olivno olje.
458261 12925

Ocene in mnenja

Opis

Bentley Organics Deep Cleansing naravni gel za prhanje je gel z dodanim evkaliptusovim eteričnim oljem, vsebuje pa tudi eterično olje čajevca ter olivno olje, ki deluje na vaš organizem pomirjajoče ter blagodejno.

Bentley Organics Deep Cleansing naravni gel za prhanje je narejen iz povsem organskih sestavin. Gel vašo kožo temeljito očisti ter jo globinsko neguje ter navlaži. Kozmetičen izdelek je narejen iz kar 80 % sestavin, ki so organskega izvora.

Sestavine Bentley Organics Deep Cleansing gela

eterično olje evkalipta - regenerira ter nadišavi kožo telesa

olivno olje ter olje čajevca
- delujeta sinergistično zaščitno ter dobrodejno vplivata na kožo telesa. Znano regenerativno delovanje čajevca dodaja temu kozmetičnemu izdelki čistilne učinke.

Vaša koža bo po uporabi tega naravnega gela regenerirana, povsem raznežena ter zopet pripravljena na vse morebitne izive.
Naravni gel za prhanje, ki vas bo osvežil in negoval vašo kožo.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Bentley organics Bentley organics
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja