Bentley Organics losjon za po sončenju, 250 mL

<strong>Bentley Organics losjon je blažilna ter regenerativna nega za po sončenju. Prekomerno sončenje in izpostavljanje prekomernemu UVA in UVB žarčenju je lahko za kožo škodljivo - prvi odziv kože s katerim se koža obrani je rdečica. </strong> Bentley Organics losjon je blažilna ter regenerativna nega za po sončenju. Prekomerno sončenje in izpostavljanje prekomernemu UVA in UVB žarčenju je lahko za kožo škodljivo - prvi odziv kože s katerim se koža obrani je rdečica.
521001 27623

Ocene in mnenja

Opis

Bentley Organics losjon je blažilna ter regenerativna nega za po sončenju. Prekomerno sončenje in zpostavljanje prekomernemu UVA in UVB žarčenju je lahko za kožo škodljivo - prvi odziv kože s katerim se koža obrani je rdečica. V kolikor pa se dlje časa kožo izpostavlja žarkom pa je verjetnost, da vas doleti eden najpogostejših rakov in sicer kožni rak precej večja.

Ko opazite prvo rdečico po sončenju ter tudi po nehoteni izpostavitvi vaše kože sončnim žerkom je blažilna formula Bentley Organics losjon kakor nalašč za vas.

Losjon vsebuje sledeče sestavine

aloe vera - deluje hladilno, blažilno na sončne opekline, regenerativno ter vlažilno. Opečena koža je hitreje regenerirana ter vzpostavljeno je prvotno stanje kože.

karitejevo maslo - kožo nahrani ter popravi mikro poškodbe ob enem pa jo prijetno neguje in zaščiti.

vitamin E
- velja za enega najmočnejših antioksidativnih vitaminov, ki pripomore k nevtralizaciji toksičnih radikalov, ki pospešujejo staranje in vse degenerativne procese.

kamilica in olje mareličnih jedrc - delujeta na kožo obraza pomirjajoče

Uporaba Bentley Organics blažilnega losjona

Losjon namenjen pomirjanju ter umiritvi rdečice ter neprijetnega občutka ko vas opeče sonce je kakor nalašč za tovrstne primere.

Losjon je cenovno ugoden ob enem pa narejen iz povsem naravnih sestavin. Koža vam bo tako bolj hvaležna, saj na njeno površino ne boste nanašali še dodatnih alergenov.

Losjon lahko nanesete obilno na kožo telesa ali obraza, kar še posebej priporočamo, če ste pozabili nanesti kremo za sončenje.

Ostale sestavine Bentley Organics losjona

voda, kokosovo olje, sončnični negovalno olje, glicerin, cetearil glukozid, alkohol, aloe vera barbadensis, olje mareličnih jedrc, vitamin E, kalijev sorbat, gliceril caprilat, ksantanski gumi, akacijev senegalski gumi, citronska kislina, karitejevo maslo, ekstrakt navadne kamilice.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Bentley organics Bentley organics
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov