Bentley Organics naravni balzam za ustnice - jagoda, 10 g

<strong>Bentley Organics naravni balzam za ustnice je organski naraven balzam, ki vaše ustnice intenzivno navlaži ter jih ob enem tudi neguje. </strong> Bentley Organics naravni balzam za ustnice je organski naraven balzam, ki vaše ustnice intenzivno navlaži ter jih ob enem tudi neguje.
9001 9001

Ocene in mnenja

Opis

Bentley Organics naravni balzam za ustnice je organski naraven balzam, ki vaše ustnice intenzivno navlaži ter jih ob enem tudi neguje.

Bentley Organics naravni balzam za ustnice je pakiran v 10 g lončku, zato je primeren za na potovanje.

Ne vsebuje parabenov, fenoksietanola, SLS & SLES in alkohola, biorazgradljivo

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Kronična obstruktivna pljučna bolezen

Kaj povzroča nastanek kronične obstruktivne pljučne bolezni?
Vzroki za nenehno naraščanje kronične obstruktivne pljučne bolezni je predvsem v tem, da ljudje še vedno kadijo, kljub protikadilskemu zakonu, od katerega smo si sprva obetali veliko. Zlasti zaskrbljujoče je dejstvo, da med kadilci narašča število žensk in mladih. Vendar pa cigaretni dim nikakor ni edini dejavnik za nastanek kronične obstruktivne pljučne bolezni, kar je ponov· no in prepričljivo potrdila obsežna mednarodna epidemiološka raziskava, ki je potekala v 12 raziskovalnih centrih, v katero je bilo vključenih 9.425 oseb. Ugotovili so, da je prevalenca kronične obstruktivne pljučne bolezni pri ljudeh v starosti 40 let ali več, ki niso nikoli kadili cigaret, podobna prevalenci te bolezni pri kadilcih z 0-10 zavojček na leto. Zboli 15-20% kadi1cev. Ni poznano, zakaj večini kadi1cev kajenje, kar se tiče obolevanja za kronično obstruktivno pljučno boleznijo, ne škodi.
Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Bentley organics Bentley organics
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja