Bentley Organics naravno mazilo za stopala, 27 g

<strong>Bentley Organics naravno mazilo za stopala je primerno za vse osebe, ki želijo poživiti noge ter jim dati občutek ugodja ter lagodnosti.</strong> Bentley Organics naravno mazilo za stopala je primerno za vse osebe, ki želijo poživiti noge ter jim dati občutek ugodja ter lagodnosti.
13570 13570

Ocene in mnenja

Opis

Bentley Organics naravno mazilo za stopala je primerno za vse osebe, ki želijo poživiti noge ter jim dati občutek ugodja ter lagodnosti.

Bentley Organics naravno mazilo za stopala je namenjeno vsem z razbolelimi ter občutljivimi stopali. Neguje kožo na stopalih ter ji daje obutek lagodnosti ter lahkosti.

Naravno mazilo za nego kože nog tako uporabljajte predvsem tisti z trdo kožo na nogah/stopalih. Prav tako so utrujene noge pomirjene ter zopet lahkotne.

Čudovita in očarljiva mešanica bio poprove mete in čajevca, ki hladi in pomaga ohranjati higieno nog, medtem pa bio sončnično olje, olivno olje, jojobino olje in karitejevo maslo navlažijo, negujejo in zaščitijo stopala.

Uporaba Bentley Organics naravno mazila za stopala

Izdelek nanesite na želeno površino po potrebi tudi večkrat dnevno. Koža bo omehčana ter nežna na otip.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Družine z najstniki - Ko vzgoja odpove

Oče: »Seveda vidim, da se najhujši prepiri odvijajo praviloma med mojo ženo in starejšim sinom. Tudi jaz se z njim sprem, vendar gre za drugačno intenzivnost, čeprav je včasih tudi burno. Glede osebne odgovornosti bi me zanimalo še nekaj: kako zgodaj se morajo začeti otroci navajati na to,

Juul: »Ja, In res se je nekaj zgodilo. Le da ni učinkovalo.« Mama: »Z vstajanjem, na primer, je super delovalo. Prej sem ju morala tudi po desetkrat klicati, kar mi je šlo že zelo na živce: Zdaj pa res morata vstati! ali: Pridita dol! Sem pa v dilemi glede tega: koliko prostora lahko otrokom pustiš? Da trikrat zamudijo avtobus ali da pet dni zapored manjkajo v šoli? Kajti potem bom jaz sedela z njima doma, onadvapa bosta rekla: Zaspal sem, zdaj ne morem več v šolo.«
Družine z najstniki; Založba Didakta - www.didakta.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Bentley organics Bentley organics
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja

Ključne besede