Bepanthol losjon za telo, 200 mL

Hladi in blaži vzdraženo in pordelo kožo. Hladi in blaži vzdraženo in pordelo kožo.
217107 677

Ocene in mnenja

Opis

hladi in blaži vzdraženo in pordelo kožo. Krepi kožo kot naravno zaščitno plast, predvsem če je izpostavljena zunanjim vplivom: soncu, vetru in vodi, ko se odzove tako, da postane suha, napeta, občutljiva na dotik in deloma pordela.

Bepanthol losjon za telo vsebuje aktivno učinkovino dekspantenol v obliki emulzije tipa olje v vodi. Voda iz emulzije na kožni površini hitro izhlapeva in tako povečuje koncentracijo dekspantenola na mestu uporabe, pri čemer deluje tudi prijetno hladilno. Dekspantenol hitro prodira v kožo, kjer se v njenih celicah biološko spremeni v pantotensko kislino - vitamin B5, enega najpomembnejših vitaminov, ki jih koža potrebuje, in pospeši njeno obnovo.

Bepanthol losjon za telo uporabljajte za nego
• vzdražene in pordele kože po sončenju
• pordele in izsušene kože po prhanju ali kopanju

Nanesite ga na umito in suho kožo enkrat ali večkrat na dan, kolikor je potrebno. Se hitro in popolnoma vpije v kožo in ne pušča madežev.
Za nego zelo suhe in občutljive kože uporabite Bepanthol® INTENZIVNI LOSJON ZA TELO.

Bepanthol losjon za telo kožo prijetno ohladi, pomiri pordelost in vzdraženost in pospeši njen proces obnavljanja. Koži vrača prožnost in mehkobo.
Oprema: Plastenka z 200 ml dermalne emulzije.

Sestavine

Aqua, Paraffinum Liquidum, PEG-6 Stearate, Panthenol, Dimethicone, Chlorhexidine Dihydrochloride, Parfum, Pantholactone, Disodium EDTA. Dermalna emulzija je tipa olje v vodi (O/V).

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Družine z najstniki - Ko vzgoja odpove

Težave s komunikacijo: govorite iz srca in uporabljajte razum
Pri veliko družinah z najstniki, morda kar v večini družin, ki sem jih spoznal v vseh teh letih, sta se obe strani pritoževali nad težavami pri komunikaciji, s čimer sta imeli  v mislih predvsem to, da jim ne uspe noben pogovor, pri katerem bi se vsi počutili videne, slišane in razumljene.

To velja enako za otroke in starše in je tudi najpogostejši razlog, zaradi katerega pari poiščejo zakonsko svetovanje ali terapevtsko pomoč.

Za to obstaja več zgodovinskih vzrokov, ki jih na tem mestu ne bi rad preveč na dolgo in široko razpredal.
Družine z najstniki; Založba Didakta - www.didakta.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Bayer Bayer
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja