Bergland TeeBaum milo s čajevcem, 100 g

<strong>Bergland TeeBaum milo s čajevcem je kozmetično higienasko milo za negovanje kože obraza, ki je nečista ter občutljiva.<br></strong> Bergland TeeBaum milo s čajevcem je kozmetično higienasko milo za negovanje kože obraza, ki je nečista ter občutljiva.
444987 7636

Ocene in mnenja

Opis

Bergland TeeBaum milo s čajevcem je kozmetično higienasko milo za negovanje kože obraza, ki je nečista ter občutljiva.

Kozmetično milo vsebuje dodatek eteričnega olja čajevca, vsebuje pa tudi med ter negovalno olje avokada.

Izdelek ne vsebuje konzervansov, stabilizatorjev ter dodatnih ojačevalcev arome ter morebitnih barvil. Vse te naštete snovi so potencialni alergeni, ki lahko povzročijo nastanek alergične reakcije.

Uporabite večkrat na dan po potrebi.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Šolar na poti do sebe - Oblikovanje osebnosti

Posredovanje vsebin

Šolar naj se nauči preverjati, kako sprejema tisto učno snov, ki naj bi postala njegova trajna last. Kadar sprejema posredovana sporočila (učne vsebine) brez premisleka in brez kritične presoje, pravimo, da jih »pogoltne« v celoti, jih introjicira. Kadar jih dobro »prežveči« in zase izbere tista, ki se mu zdijo pomembna, pravimo, da jih asimilira. Veliko učnih in vzgojnih vsebin privzema kot introjekte, ki se jim kasneje upre in jih zavrne, zlasti če so posredovane neiskreno, vsiljivo, s podtikanjem ali pod prisilo. Življenjski slog, poln nepredelanih introjektov, je odtujen, tako kot je potrošništvo nasploh. Vezan je na sprenevedanje, odpore, obrambno vedenje in druge neustrezne oblike vedenja. Odnos do izobraževalnih ustanov je v takih razmerah praviloma nezaupljiv, nanašalen.
Šolar na poti do sebe; Založba Didakta - www.didakta.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Bergland Bergland
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja

Ključne besede