Bergland TeeBaum piling maska s čajevcem, 50 mL

Bergland TeeBaum piling maska s čajevcem je inovativen regenerativen izdelek, namenjen predvsem negi, čiščenju in odstranjevanju odmrlih celic kože obraza. Bergland TeeBaum piling maska s čajevcem je inovativen regenerativen izdelek, namenjen predvsem negi, čiščenju in odstranjevanju odmrlih celic kože obraza.
456608 26406

Ocene in mnenja

Opis

Bergland TeeBaum piling maska s čajevcem je inovativen regenerativen izdelek, namenjen predvsem negi, čiščenju in odstranjevanju odmrlih celic kože obraza.

Prednosti piling čistilne maske z dodatkom čajevca

  • koža je temeljito očiščena
  • koža je regenerirana
  • izdelek ne vsebuje alkoholov, ki bi kožo izsuševali
  • izdelek je zelo toleranten do kože
  • pena ne vsebuje konzervansov

Namen kozmetičnega izdelka je odstraniti vse nečistote, še posebej odmrle kožne celice. Maska je obogatena predvsem s sledečimi komponentami, predvsem z zdravilno in negovalno prstjo, ognjičevim oljem, in oljem ekološkega čajevca.

Namen negovalnega piling tretmaja je predvsem odstraniti morebitne nečistote, kožne luske in odmrle kožne celice, da le-te dajo prednost drugim.

Še več - izdelek je certificiran in vsebuje COSMOS certifikat, ki kontrolira kvaliteto naravne kozmetike. Koža je po nanosu kozmetičnega izdelka prijetno regenerirana. Izdelek ne vsebuje alergenih eteričnih olj, kože ne iritira in ne vsebuje aditivov in konervirnih snovi.

Sestavine Bergland TeeBaum čistilne piling maske

Ekstrakt ognjiča - deluje regenerativno, zaščiti in popravi kožne poškodbe.

Olje čajevca - ima pomembno vlogo, saj pripomore k eliminaciji dermalnih mikroorganizmov in k inaktivnaciji nečistoč, ki se znajdejo na površini kože obraza.

Zdravilna prst - s svojim piling efektom odstrani nečistote kože ter deluje eksfolirajoče.

Uporaba negovalno čistilnega pilinga

Kožo očistite, nanesite piling masko in jo prijetno vmasirajte na površino kože obraza, masko pustite na površini kože 10-15 minut, da deluje. Sledi izpiranje čistilne maske s toplo vodo.

Po končanem tretmaju kožo obrišite z brisačko.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Bergland Bergland
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov