BetterYou Goodnight magnezijevo olje v spreju, 100 mL

BetterYou Goodnight magnezijevo olje je pršilo namenjeno lažjemu spancu in je obogateno z magnezijevimi ioni. BetterYou Goodnight magnezijevo olje je pršilo namenjeno lažjemu spancu in je obogateno z magnezijevimi ioni.
486931 25350

Ocene in mnenja

Opis

BetterYou Goodnight magnezijevo olje je pršilo namenjeno blagodejnemu spancu in je obogateno z magnezijevimi ioni.

BetterYou Goodnight magnezijevo olje vsebuje le naravne sestavine in predstavlja odličen vir magnezijevega klorida Zechstein inside. BetterYou Goodnight magnezijevo olje se absorbira neposredno v kožno tkivo, takoj vstopa v celice ter nadomešča magnezijeve ione, ki nam v telesu primankujejo.
Magnezija je namreč v sodobni predelani in procesirani prehrani vse manj in manj, zato ga je potrebno nujno nadomeščati s pomočjo tovrstnih pripravkov.

BetterYou Goodnight magnezijevo olje vsebuje tudi pomirjujoča in sproščujoča eterična olja, ki blagodejno vplivajo na mirnost spaja in umiritev.

BetterYou Goodnight magnezijevo olje omogoča cca 800 razprškov, z 10 razprški pa pridobite vsaj 130 mg elementarnega magnezija v telo.

Zakaj naše telo nujno potrebuje magnezijeve ione?

Pomankanje kalcija v telesu lahko povzroči številne zaplete, prav tako predstavlja veliko težavo tudi pomanjkanje magnezija v našem telesu. V tem primeru se kalcij kopiči v mišicah in mehkih tkivih in povzroča okorelost mišic.
BetterYou Goodnight magnezijevo olje tako hitro nadomešča izgubljene ione magnezija, ki se absorbirajo neposredno v kožo.

Vsebina BetterYou Goodnight magnezijevo olje

100 mL za do 800 pršenj.

Uporaba BetterYou Goodnight magnezijevega olja

BetterYou Goodnight magnezijevo olje je namenejno mirnemu in sproščujočemu spancu. BetterYou Goodnight magnezijevo olje nanesite na katerikoli željeni predel, razen na sluznice. Olje predstavlja učinkovito razbremenitev okorelih mišic, le-te hitro razbremeni.

Priporočena količina olja, ki ga je smiselno nanesti pri eni aplikaciji je od 5 do 10 razprškov. Olje po razprševanju na površino kože temeljito vtrite. Uporaba olja je možna še pred spancem, da je vaš počitek kar se da lagoden in ste zjutraj optimalno spočiti in naspani.

Nizke ravni magnezija v telesu se lahko ob začetku uporabe BetterYou Goodnight olja izrazijo v obliki srbeče kože. Srbečica preneha tekom uporabe magnezijevega olja, saj se s časoma uravnajo tudi vrednosti magnezijevih ionov v mišicah.

Magnezij - kakšne so njegove vloge

- dviguje raven magnezija v telesu
- ohranja regenerirano kožo
- sprošča
- krepi in podpira mišice in sklepe

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: BetterYou BetterYou
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov