x
Vse kategorije
BetterYou kurkuma ustno pršilo - sprej, 25 mL
BetterYou kurkuma ustno pršilo - sprej, 25 mL
Oceni izdelek in zasluži
0.0 0

BetterYou kurkuma ustno pršilo - sprej, 25 mL

Proizvajalec: BetterYou
BetterYou kurkuma v pršilu je prvo in edino ustno pršilo s kurkumo na svetu!
Cena: 17,02 €
Vprašaj nas
Specifikacije izdelka
Specifikator Vrednost
Tip izdelka Prehransko dopolnilo, ekstrakt kurkume, pršilo, razpršilo, spray, sprej
Namen uporabe regeneracija kosti
Predel uporabe kosti
Sestavina kurkumin

POSEBNA POZORNOST

Nagrada-nakup

Opis

Prvo in edino ustno pršilo (ustni sprej) s kurkumo na svetu!

BetterYou Turmeric kurkumin oralno pršilo je revolucionarna formulacija, namenjena rednemu uživanju treh aktivnih kurkuminoidov, kar zagotavlja vrhunsko absorpcijo v primerjavi z tabletami in kapsulami.

Ustno pršilo BetterYou Kurkuma je zasnovano po revolucionarni formuli, ki zagotavlja večji izkoristek treh aktivnih kurkominoidov in zagotavlja neprimerljivo boljšo absorpcijo kot tablete in kapsule.

Prednosti kurkuminega spreja

  • prvi kurkuminski dodatek v obliki peroralne oblike
  • 1.300 mg ekvivalentne kurkuminske korenine na odmerek
  • edinstven proces molekularne enkapsulacije - Cyclocurmin
  • Izboljšana absorpcija z obhodom prebavnega sistema
  • antioksidativne lastnosti
  • naravni pomarančni okus
  • Biološka uporabnost - inovativni sistem za prehod želodca, s čimer se izognemo dobro dokumentiranim vprašanjem absorpcije kurkumina.
  • Molekulska enkapsulacija - Poveča biološko uporabnost s povečanjem topnosti v vodi, izboljša okus in zmanjša obarvanje. 
  • Naravne sestavine - naravni emulgatorji, arome in sladka voda (ksilitol). Ta pomarančna formula je primerna za vegane in vegetarijance. 
  • Zdravstvene prednosti - kurcumin je močan antioksidant s številnimi koristmi za zdravje.

Izkoriščanje moči kurkume z uporabo tega spreja še nikoli ni bilo lažje ali bolj učinkovito. BetterYou Turmeric peroralno pršilo omogoča vsem, da izkoristijo celoten potencial te neverjetne rastline.

Odmerjanje prehranskega dopolnila BetterYou kurkuma

Dnevni odmerek (4 razprški) vsebuje kar 850 mg Cyclocurmin, kar je ekvivalentno 1.300 mg kurkume.

Primerno za vse starejše od treh let, tudi za nosečnice, doječe matere, diabetike in bolnike s celiakijo. Veganski izdelek.
Edinstven postopek molekulske inkapsulacije Cyclocurmin je posebej oblikovan za absorpcijo neposredno v krvni obtok, mimo prebavnega sistema, saj se kurkuma izjemno slabo, le 1 %, absorbira v črevesju. Drobne kapljice se hitro absorbirajo skozi sluznico v ustih in zagotavljajo hitrejšo ter učinkovitejšo absorpcijo hranil kot pri tabletah in kapsulah.

Sestavine BetterYou kurkume v pršilu

voda, sladilo: ksilitol, kurkuma (standardizirana na 95 % kurkminoidov, ciklodekstrin), emulgator: gumi arabicum, konzervans: kalijev sorbat, sredstvo za uravnavanje kislosti: citronska kislina, olje pomarančne, gostilo: ksantan gumi.
Z okusom pomaranče.

Shranjevati nedosegljivo otrokom! Prekomerno uživanje ima lahko odvajalni učinek.

Neto količina: 25 ml oziroma 120 razprškov, kar zadošča za najmanj 30 dni.
Življenjska doba izdelka je dve leti.

Ta nov in inovativen ustni sprej je bil razglašen za najboljše novo prehransko dopolnilo na Natural & Organic Awards 2017 v Londonu, saj zagotavlja izjemen izkoristek kurkume, ki ima dobro dokumentirane zdravilne lastnosti.
Gre za eno izmed najbolj prestižnih nagrad za prehranska dopolnila.

BetterYou je ponosen na svoj edinstven pristop k zagotavljanju boljše absorpcije, redno testiranje svojih izdelkov in uporabo naravnih sestavin, kjer je to le mogoče.

IZDELEK JE PREHRANSKO DOPOLNILO

Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Nosečnice, doječe matere ter osebe, ki uživajo zdravila, naj se o uporabi posvetujejo z zdravnikom ali farmacevtom. Shranjujte pri sobni temperaturi.

Ocene in mnenja

Koristni video nasveti

Priloge

Sestavine Prijavite se v spletno trgovino in preverite iz katerih sestavin je izdelek sestavljen.

Ali ste vedeli

Šolar na poti do sebe - Oblikovanje osebnosti

Udeleženci naj si v mapa zapišejo, kaj načrtujejo. Dvomim, da bo mentorju vse načete vsebine uspelo zaključiti venem srečanju. Ker so za udeležence pomembne, bi jim veljalo posvetiti še katero od naslednjih srečanj, če bodo želeli.

Delavnica ni namenjena razpravam o spolni vzgoji ali spolni ljubezni, pač pa o oblikovanju lastne osebnosti glede na spol. Človek je pač enospolno bitje in ga spol opredeli tako izrazito, da postane pomembna lastnost njegove osebnosti. Jasno se začne kazati prav v času zorenja, ko se mu mladostnik ne more izogniti, saj ga opredeljuje biološko in družbeno. Pri tem ne gre za telesno in spolno' zrelost, ampak za doživljanje pojma »biti moški- in »biti ženska«, kar ni isto kot biti fant ali dekle oz. oče ali mati. Če spolnost obtiči le pri čutnosti, pomeni zastoj. Mladostnik naj bi se naučil svoje motive, strasti, prepričanja, sposobnosti in hotenja usklajevati z lastnimi osebnimi značilnostmi in z vlogo, ki jo prevzema v družbeni skupnosti. Kljub temu, da ga močno opredeljujejo privzete vrednote, naj se odloča tako, kot čuti sam, ne tako, kot mu zapovedujejo drugi. Njegova spolna vloga je vezana na celostno podobo o sebi, ne na moralne zapovedi družbe, ki ji pripada; lahko je le to, kar je, ne tisto, kar bi drugi hoteli, da bi bil. Prepuščanje »usodi- in plavanje s tokom mu nič ne koristi, kvečjemu mu škodi, ker ga naredi togega, preozko usmerjenega in nestrpnega.
Šolar na poti do sebe; Založba Didakta - www.didakta.si

Članki

Kupili so tudi

Kupci, ki so kupili to postavko so kupili tudi
Specifikacije izdelka
Specifikator Vrednost
Tip izdelka Prehransko dopolnilo, ekstrakt kurkume, pršilo, razpršilo, spray, sprej
Namen uporabe regeneracija kosti
Predel uporabe kosti
Sestavina kurkumin

Prijava na e-novice

Spremljajte naše e-novice in bodite obveščeni o ugodnostih in promocijskih bonih, s katerimi lahko prihranite.