BetterYou Vitamin C ustno pršilo, 25 mL

Vitamin C Ustno pršilo z vitaminom C in dodanim B2, selenom in zelenim čajem. Vitamin C in B2 ter selen prispevajo k normalnemu delovanju imunskega sistema. Vitamin C in B2 prispevata tudi k zmanjšanju utrujenosti in izčrpanosti. Vitamin C Ustno pršilo z vitaminom C in dodanim B2, selenom in zelenim čajem. Vitamin C in B2 ter selen prispevajo k normalnemu delovanju imunskega sistema. Vitamin C in B2 prispevata tudi k zmanjšanju utrujenosti in izčrpanosti.
452742 19169

Ocene in mnenja

Opis

IZDELEK JE PREHRANSKO DOPOLNILO

Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Nosečnice, doječe matere ter osebe, ki uživajo zdravila, naj se o uporabi posvetujejo z zdravnikom ali farmacevtom. Shranjujte pri sobni temperaturi.

Vitamin C Ustno pršilo z vitaminom C in dodanim B2, selenom in zelenim čajem.

  • 100 mg naravnega vitamina C
  • Z naravnim okusom višnje in borovnice
  • Za 32-128 dni jemanja
  • Prispeva k zmanjševanju utrujenosti in izčrpanosti.
  • Podpira delovanje imunskega sistema
  • Ima vlogo pri zaščiti celic pred oksidativnim stresom.

Vitamin C in B2 ter selen prispevajo k normalnemu delovanju imunskega sistema.

Vitamin C in B2 prispevata tudi k zmanjšanju utrujenosti in izčrpanosti.

Vitamin C ustno pršilo je strokovno zasnovano tako, da zagotavlja hiter, učinkovit in priročen vnos tega pomembnega vitamina. To okusno ustno pršilo vsebuje 100 mg vitamin C, naravno pridobljenega iz ekstrakta acerola češenj, ter riboflavin (vitamin B2) in selen za podporo imunskemu sistemu.

Znanost

Specialno emulgirana formulacija v pršilu (to ni navadna tekočina s pršilko) zagotavlja mikroskopsko razpršitev, kar omogoča najučinkovitejšo absorpcijo hranil, ki preidejo neposredno v krvni obtok skozi 200 cm2 dobro prepustne ustne sluznice in pri tem zaobidejo prebavni sistem. Sodelovanje BetterYou z Univerzo v Cardiffu je rezultiralo k razvoju učinkovitega in priročnega načina jemanja vitaminov, ki predstavljajo alternativo tabletam in kapsulam. Ustna pršila imajo dokazano boljšo absorpcijo od tablet in kapsul.

Sestavine

voda, sladilo: ksilitol, kalcijev askorbat (vit. C), ekstrakt acerole, sredstvo za uravnavanje kislosti: citronska kislina, natrijev riboflavin 5′-fosfat (vit. B2), konzervans: kalijev sorbat, ekstrakt zelenega čaja, naravna aroma češnje in borovnice, natrijev selenat (selen). 

Primerno tudi za

- uporabo med nosečnostjo in dojenjem,

- vegane, diabetike in celiakaše,

- stare 1 leto ali več.

Za otroke stare

1-5 let: 1-2 razprška dnevno,

6-12 let: 2-3 razprške dnevno,

13+ let: 4 razprški dnevno.

Izdelek je proizveden v skladu z GMP standardi. Vsaka serija je še dodatno testirana v neodvisnem laboratoriju, kar zagotavlja maksimalno kakovost in ustreznost izdelka. Okolju prijazna embalaža Škatlica je izdelana iz kartona s FSC certifikatom, kar pomeni trajnostno in okolju prijazno gospodarjenje z gozdom in drugimi naravnimi viri. Flaška je iz ogljično negativne plastike, narejena iz rastlinskega vira (sladkornega trsa). V tem izdelku ni nobenega palmovega olja in njegovih derivatov.

 

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Zdravstveni vodnik za vso družino - Nepogrešljiv priročnik za vsa življenjska obdobja

OSTEOPOROTIČNA OKVARA HRBTENICE

Zaradi osteoporotičnih sprememb vretenc pride do posedanja vretenc. Ob običajnih telesnih obremenitvah se vretenca posedajo klinasto, pri čemer se sprednji del vretenca bolj zniža kot zadnji del. To povzroči poudarjeno krivitev hrbtenice naprej, zaradi česar se prsni koš nagne proti medenici. Posledično pride do čezmerne ukrivitve ledvene hrbtenice navzven, zaradi česar so navzven potisnjeni tudi trebušni organi. Zaradi posedanja vretenc se lahko zmanjša telesna višina, v skrajnih primerih tudi do 20 cm.

Deformacija hrbtenice lahko povzroči zaprtje, težave z dihanjem, zgago, predvsem pa se pojavi bolečina v zgornjem delu hrbta in križu ter bolečina v okončinah zaradi pritiska na živce v predelu posedlih vretenc. Vse to oteži vsakdanja opravila.

KAKO JO ODKRIJEMO?

• Ko se bližate menopavzi, se posvetujte z zdravnikom, saj je priporočljivo, da vas napoti na merjenje mineralne kostne gostote .

• Če se pojavi nenadna bolečina v zgornjem delu hrbta ali v križu, se posvetujte z zdravnikom, ki vas bo verjetno napotil na rentgensko slikanje hrbtenice.

Metod za ocenjevanje kostne gostote je več.

V splošnem velja, da lahko s pomočjo ocene kostne gostote dobro napovedo tveganje za zlom kosti.
Zdravstveni vodnik za vso družino; Avtorica: Dr. Miriam Stoppard; Mladinska knjiga Založba d.d., Ljubljana 2007, www.emka.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: BetterYou BetterYou
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov