Bezo-pet pasta za preprečevanje nastajanja vozlov v prebavni cevi psovin mačk, 70 g

Bezo-pet pasta za preprečevanje nastajanja vozlov v prebavnem sistemu in je namenjena preprečitvi nastanka vozličkov dlak, ki bi delovali izrazito moteče! Bezo-pet pasta za preprečevanje nastajanja vozlov v prebavnem sistemu in je namenjena preprečitvi nastanka vozličkov dlak, ki bi delovali izrazito moteče!
464805 21155

Ocene in mnenja

Opis

Bezo-pet pasta za preprečevanje nastajanja vozlov v prebavnem sistemu in je namenjena preprečitvi nastanka vozličkov dlak, ki bi delovali izrazito moteče!

Pasta Bezo-pet je revolucionarno odkritje v tem pogledu, saj ima odlične mazivne lastnosti. Pasta Bezo-pet obda nastale vozle dlak, ki se znajdejo v prebavnem sistemu, jih obda ter omogoči hitrejšo migracijo le-teh skozi tanko in debelo črevo.

Prebavne poti so zopet sproščene, klobčiči, ki zaidejo v prebavni sistem pa se ne skepijo in strdijo ter posledično povzročijo zaprtje.

Sestava Bezo-Pet izdelka

Pasta je sestavljena iz mešanice vode, vlažilnih komponent, olja in maščobnih komponent ter žitaric in sladkorja. Pasta je na otip mastna z namenom, da povzorči nastanek mastnih dlak.

Uporaba Bezo-pet paste

Bezo-pet pasta je namenjena oljenju prebavnega trakta, da tudi tujki, ki morebiti tja zaidejo, prebavni trakt hitro in varno zapustijo. Uporabljamo ga tako pri psih kot tudi pri mačkah.

Okus Bezo-pet paste je takšen, da jo bodo oboževali vsi vaši ljubljenci. Tako je pasta lahko kot dodatek prehrani neodvisno od obroka.
Uporabo izdelka Bezo-pet priporočamo predvsem pri dolgodlakih pasmah (npr. perzijske mačke) ter ostalih dolgodlakih mačkah, ki zaužite dlake ne morejo izbljuvati na naraven način.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Vetoquinol Vetoquinol
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja

Ključne besede