Biatain Silicone Ag obloga, 5 silikonskih oblog

Biatain Silicone Ag obloga je inovativna obloga, ki vsebuje srebrove ione za namene inovativne zaščite pred bakterijami in virusi.
21733 21733

Ocene in mnenja

Opis

MEDICINSKI PRIPOMOČEK

Biatain Silicone Ag obloga je inovativna obloga, ki vsebuje srebrove ione za namene inovativne zaščite pred bakterijami in virusi.

Biatain silikonska obloga ima boljšo absorpcijo z zmanjšano oprijemljivostjo na rano, ki je ogrožena zaradi morebitne okužbe. Obloga je narejena iz mehke in prilagodljive pene, ki vsebuje tudi patentirani srebrni kompleks in mehko lepilno adhezivno plast ob robu same obloge.

Biatain Silicone Ag je mehka in prilagodljiva pena, ki vsebuje patentirani srebrni kompleks in mehko silikonsko lepilo. Uporablja se lahko za rane, pri katerih obstaja nevarnost okužbe.

Unikatna struktura 3D pene omogoča vrhunsko absorpcijo eksudata. Edinstvena penasta struktura se tesno prilega sami rani in ima visoko sposobnost zadrževanja eksudata. Z uporabo tovrstne obloge zmanjšate tveganje za rast bakterij in ustvarite optimalne pogoje za celjenje. 

Kdaj uporabiti silikonsko oblogo?

Biatainske srebrove obloge so indicirane predvsem za uporabo pri zdravljenju zmerno do izredno kritičnih razjed na nogi in razjed, ki so posledica pritiska. Tovrstno oblogo lahko uporabite tudi za opekline 2. stopnje, na predelu donorskih posegov ter pri postoperativnih ranah in odrgninah kože.

Bolniki, ki se zdravijo zaradi tovrstnih ran, morajo slediti nasvetom zdravnika in dosledno upoštevati navodila za uporabo pripomočka. Pred uporabo pozorno preberite oznake izdelka in preostale podatke, vključno z navodili za uporabo, ki vsebujejo dodatne varnostne informacije.

Biatain Ag penaste obloge se ne sme uporabljati pri bolnikih z znano občutljivostjo na srebro. Če imate simptome alergijske reakcije, se posvetujte s svojim zdravnikom glede uporabe pripomočka.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Coloplast Coloplast
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov