Biatain Silicone Lite silikonske obloge

Biatain Silicone Lite silikonske obloge omogočajo boljšo absorpcijo z vrhunsko mehko oprijemljivostjo za večjo mobilnost pri ranah z izločkom.
2146 2146

Ocene in mnenja

Opis

MEDICINSKI PRIPOMOČEK

Biatain Silicone Lite silikonske obloge omogočajo boljšo absorpcijo z vrhunsko mehko oprijemljivostjo za večjo mobilnost pri ranah z izločkom.

Biatain Silicone Lite obloga je narejena iz tanke in izjemno fleksibilne pene z dodatkom nežne adhezivne plasti s silikonskim lepilom. Obloge Biataine Lite se lahko uporabljajo za širok spekter ran z majhnim izločkom. Obloga se uporablja predvsem takrat, kadar je potrebno uporabiti tanko peno.

Obloga združuje odlično absorpcijo in večjo mobilnost predvsem pri majhnih ranah.

Unikatna struktura 3D pene omogoča vrhunsko absorpcijo eksudata. Edinstvena penasta struktura se tesno prilega sami rani in ima visoko sposobnost zadrževanja eksudata. Z uporabo tovrstne obloge zmanjšate tveganje za rast bakterij in ustvarite optimalne pogoje za celjenje.

Biatain silikonska obloga omogoča absorbcijo eksudata, izločka manjših volumnov. Omogoča regeneracijo rane, njeno intenzivno skrbo ter nadaljnjo zaščito pred bakterijami in prekomerno vlago.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Anevrizma aorte

Kako poteka spremljanje bolnika zanevrizmo aorte?
Ker je potek bolezni precej nepredvidljiv in lahko napreduje z zelo različno hitrostjo, je potrebno z ultrazvočnimi preiskavami redno spremljati premer aorte. Pri majhnih anevrizmah je priporočen pregled enkrat letno, pri srednje velikih pa na vsakih 6 mesecev. Na pol leta spremljamo tudi bolnike po operaciji anevrizme aorte. Ker sta občutljivost in specifičnost ultrazvočne preiskave za odkrivanje puščanja žilne proteze premajhni, pri teh bolnikih izvajamo računalniško tomografijo ožilja.
Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Coloplast Coloplast
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov