Bibi Basic Care lonček, 300 mL

Bibi Basic Care lonček je na voljo v obliki dveh prijetnih odtenkov in sicer v modrem ter zelenem odtenku. Bibi Basic Care lonček je na voljo v obliki dveh prijetnih odtenkov in sicer v modrem ter zelenem odtenku.
18164 18164

Ocene in mnenja

Opis

Bibi Basic Care lonček je na voljo v obliki dveh prijetnih odtenkov in sicer v modrem ter zelenem odtenku. Izdelka sta primerna za uporabo  po dopolnjenem 12 mesecu starosti.

Karakteristike stekleničke za pitje Bibi

  • prijetno ergonomska oblika, ki je na voljo vašemu otroku
  • izdelek bo vaš otrok vzljubil, saj olajša prehod na samostojno pitje
  • ne vsebuje motilcev hormonov človeškega organizma - npr. bisfenolov ter ftalatnih komponent
  • prijetna ergonosma oblika tršega ustnika
  • izdelek se lahko uporablja tudi v mikorvalovni pečici

Priprava otroške prehrane: pred segrevanjem vsebine poskrbite, da bo mleko zmešano z ustrezno količino vode, nakar vsebine ne zapirajte s pokrovčkom. Odprti lonček postavite v mikrovalovno pečico in segrevajte ustrezen čas. Pred dajanjem hrane vašemu otroku poskrbite, da vsebina ne bo prevroča, saj lahko posledično povzročite neprijetne opekline v ustih otroka.

Po segrevanju v mikrovalovni pečici lonček zaprite ter ga dobro premešajte, saj ponavadi mikrovalovna pečica segreva hrani neenakomerno. Prehrano napolnite vsaj do polovice lončka, hrana, ki jo pripravljate pa naj bo kar se da tekoča. V lončkih nikakor ne segrevajte kašic ipd prehrane.

Bibi Basic Care lonček je na voljo v dveh odtenkih in sicer v modrem in zelenem odtenku za fantke in za punčke v motivih Jachy ribica ter Nobby hippo.

Negovanje in čiščenje Bibi Basic Care lončka

Izdelek pred in po vsaki uporabo očistite ter ohranjajte čistočo. Pred prvo uporabo izdelka le-tega temeljito sperite ter prekuhajte, da odstranite vse morebitne nečistote, bakterije ter viruse na površini. Poskrbite, da bo izdelek pred prvo uporabo steriliziran ter optimalno čist.

Pri nadalnjem čiščenju lahko uporabite tudi pomivalni stroj, ki sestavne dele izdelka dobro očisti pri povišani temperaturi.

Cuclja na samem lončku ne uporalbjajte za namene uporabe tolažilne dude.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Propolis - najboljša obramba narave!

Propolis je znan kot "najboljša obramba narave". Čebele ga ustvarijo tako, da mešajo naravne drevesne sokove in smolo z encimi, uporabijo pa ga za zaščito panjev pred okužbami. Ti sokovi vsebujejo bioflavonoide....

Preberi več...

Ali ste vedeli

Zdravstveni vodnik za vso družino - Nepogrešljiv priročnik za vsa življenjska obdobja

Drugi korak

Če zdravljenje s klornifenorn ni uspešno, vam bo zdravnik morda predpisal zdravljenje z gonadotropini, kijih lahko prejemate po različnih shemah. Lahko vam predpiše dnevne injekcije človeškega menopavzalnega gonadotropina, ki deluje podobno kot FSH, ob primernem času pa še injekcijo človeškega horionskega gonadolropina.

Pri takšni shemi zdravljenja boste morali redno hoditi na preglede. kjer bodo s krvnimi in ultrazvocnimi preiskavami spremljali stanje jajčnikov. Z rednimi pregledi in ustreznim ukrepanjem se lahko tudi zmanjša tveganje za vecplodno nosečnost. Za sprožitev ovulacijeje včasih shema zdravljenja še bolj zapletena.

DRUGI POSTOPKI

Umetna osemenitev

S tem postopkom partnerjevo seme ali seme darovalca s posebno brizgo vnesejo običajno v matcrnicni vrat. Postopek običajno opravijo tik pred ali med ovulacijo.

Seme darovalca uporabijo, če ima partner zelo majhno število semenčič v izlivu, če je sterilen ali ce je znan prenašalec dedne bolezni.

Nekatere evropske države, med njimi je tudi Velika Britanija, dovoljujejo umetno osemenitev pri samskih ženskah. ki si želijo otroka. V Sloveniji postopek ni dovoljen.
Zdravstveni vodnik za vso družino; Avtorica: Dr. Miriam Stoppard; Mladinska knjiga Založba d.d., Ljubljana 2007, www.emka.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Lamprecht AG Lamprecht AG
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov