Bibi posoda za mleko v prahu

Bibi posoda za mleko v prahu je priročna posodica, ki je namenjena shranjevanju ter prenašanju manjših količin mlečnihformul in adaptiranih mlek. Bibi posoda za mleko v prahu je priročna posodica, ki je namenjena shranjevanju ter prenašanju manjših količin mlečnihformul in adaptiranih mlek.
917478 18072

Ocene in mnenja

Opis

Bibi posoda za mleko v prahu je priročna posodica, ki je namenjena shranjevanju ter prenašanju manjših količin mlečnihformul in adaptiranih mlek.

Posodice so narejene iz kvalitetnih materialov, ki ne puščajo svojih sestavin v samo prehrano. Ravno kvalitetna izvedba ter kakovost plastičnega materiala omogoča shranjevanje prehranskih produktov, kot so to adaptirana meka za dojenčke. Izdelek lahko s pridom uporabite za shranjevanje ali prenašanje domačih kašic za otroka in podobni nameni.

Uporaba izdelka je izredno enostavna - posodico uporabite tako, da tapnete na površino same posodice za shranjevanje (tapnete na njeno dno) in pripralvjeno mleko v prahu pade v samo stekleničko brez stresanja.

Opozorilo: pred prvo uporabo izdeek dobro operite ter umijte z prijetno milnico nakar temeljito sperite z vodo, da ne bo preostankov detergentnih sredstev.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Zdravstveni vodnik za vso družino - Nepogrešljiv priročnik za vsa življenjska obdobja

Z rednim jemanjem brisov materničnega vratu lahko odkrijejo blage predstopnje rakavega obolenja, jih ustrezno zdravijo, in tako preprečijo razvoj raka.

Rak na materničnem vratu je eno izmed redkih rakavih obolenj, pri katerih je zgodnje odkrivanje in preprečevanje dejansko možno, zato se zaradi nekaj neprijetnih minut pregledu ne bi smeli izogibati.

STE VEDELI?

• Rak na materničnem vratu je povezan z okužbo s človeškimi papiloma virusi (angl: human papilloma virus, HPV).

• Okužba s HPV poteka brez simptomov.

• Verjetnost za okužbo s HPV narašča z večjim številom spolnih partnerjev.

• Če redno hodite na ginekološke preglede in odvzem brisov materničnega vratu, je večja možnost, da bodo odkrili in zdravili rak materničnega vratu.
Zdravstveni vodnik za vso družino; Avtorica: Dr. Miriam Stoppard; Mladinska knjiga Založba d.d., Ljubljana 2007, www.emka.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Lamprecht AG Lamprecht AG
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov