Bio Beauté by Nuxe čistilna micelarna pena, 150 mL

Bio Beaute micelarna čistilna pena z organskim izvlečkom belega grozdja je posebej zasnovana za nežno čiščenje tudi najbolj občutljive kože. Bio Beaute micelarna čistilna pena z organskim izvlečkom belega grozdja je posebej zasnovana za nežno čiščenje tudi najbolj občutljive kože.
593516 12787

Ocene in mnenja

Opis

Bio Beaute micelarna čistilna pena z organskim izvlečkom belega grozdja je posebej zasnovana za nežno čiščenje tudi najbolj občutljive kože.

Zračna pena odpravlje nečistoče na koži in odvečni sebum, hkrati pa ne ruši naravnega ravnovesja kože. Pena vsebuje zgolj 100% čiste naravne izvlečke. Nežna aroma in tekstura, ki jo omogoča pomarančna vodaosvežuje in pomirja.

Bio Beaute micelarna čistilna pena z organskim izvlečkom belega grozdja je posebej zasnovana za nežno čiščenje tudi najbolj občutljive kože.

Uporaba

Vtrite v vlažno kožo ter sperite z vodo.

Nanesite certificirano ekološko čistilno peno zjutraj in / ali zvečer na vlažno kožo. Nežno odstranite nečistoče in jih temeljito sperite.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Šolar na poti do sebe - Oblikovanje osebnosti

Vsiljivo poseganje odraslih v njegovo polje dogajanja doživlja kot običajno in ustrezno, saj ne premore lastnih stališč in zato polja dogajanja ne prepozna kot svojega. Lastno polje ponuja odraslim, da šarijo po njem po mili volji in oblikujejo delavnosti tako, kot ustreza njim. Starši in vzgojitelji ocenjujejo, da je šolar priden in ni težaven. Dejansko pa ostaja še naprej preveč vezan na svoje starše in druge pomembne odrasle, pretirano ubogljiv in od njih odvisen. Odrasli radi igrajo vlogo zaščitnika, saj jim je pogodu vezanost na nedoraslega in nezrelega šolarja: ob tem se doživljajo kot zrele in odrasle, pa še dobre in skrbne povrh.
Šolar na poti do sebe; Založba Didakta - www.didakta.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Nuxe Nuxe
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov