Bio G zaščitna krema s srebrom, 50 mL

<p>Bio G za&scaron;čitna krema za obraz je kozmetični pripomoček obogaten z srebrovimi ioni, ki regenerirajo dermis na povr&scaron;ini kože obraza.</p>

Bio G zaščitna krema za obraz je kozmetični pripomoček obogaten z srebrovimi ioni, ki regenerirajo dermis na površini kože obraza.

527424 26737

Ocene in mnenja

Opis

Bio G zaščitna krema za obraz je kozmetični pripomoček obogaten z srebrovimi ioni, ki regenerirajo dermis na površini kože obraza.

 Krema je formulirana na način, da poleg svoje negovalne funkcije opravlja tudi zaščitno funkcijo. Bio G zaščitna krema deluje regenerativno.

Bio G zaščitna krema je namenjena celoviti negi obraza, še posebej pa je krema zasnovana z namenom zaščite kožne povrhnjice ter negovanje kože, ki je najbolj občutljiva in sicer kože dojenčkov.

Prednosti izdelka Bio G zaščitne krema

- vsebuje srebrove ione ter je krema izdatno oplemnitena z vodo
- je brez parabenov, ne vsebuje konzervansov,
- je 100 % naraven izdelek, ne vsebuje silikonov,
- krema je primerna za vse tipe kože,
- deluje regenerativno.

Bio G zaščitna krema je zasnovana z namenom negovanja ter zaščite občutljive kože obraza vašega otroka. Koža otrok je ponavadi občutljiva ter potrebna primerne nege. Srebrova voda očisti pore in odlično ščiti kožo pred škodljivimi vplivi zunanjih dejavnikov.

Bio G zaščitna krema vsebuje predvsem naravne izvlečke in sicer naravna eterična esencialna olja, vlaži kožo obraza ter varuje kožo obraza pred prekomerno izsušenostjo ter neželenimi naravnimi dejavniki.

Uporaba Bio G zaščitne kreme

Kremo nanesite na kožo vašega otroka ali na svojo kožo vsakodnevno oziroma po potrebi.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Bio G Bio G
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja