Bio kakav v prahu, 300 g

<p>Kakav vsebuje 300 različnih sestavin.</p>

Kakav vsebuje 300 različnih sestavin.

2021-09-19 14,69 €
351024 18786

Ocene in mnenja

Opis

IZDELEK JE PREHRANSKO DOPOLNILO

Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Nosečnice, doječe matere ter osebe, ki uživajo zdravila, naj se o uporabi posvetujejo z zdravnikom ali farmacevtom. Shranjujte pri sobni temperaturi.

BIO kakav v prahu:

- ima prijeten učinek.

Vsebuje:
300 različnih sestavin, kot so: serotonin, triptofan, anandamid, dopamin, feniletilamin ter arganin, magnezij in 400 odstotkov več antioksidantov kot standardni kakav ali katerakoli druga rastlina.

Uporaba in kontraindikacije:

kakav v prahu je odličen pri izdelavi različnih sadnih shake-ov, smoothi-jev, uporabljamo ga pri peki slaščic in za sladkanje v kombinaciji s sadjem (npr. bananami).

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Zdravstveni vodnik za vso družino - Nepogrešljiv priročnik za vsa življenjska obdobja

ZDRAVILA

• Morda boste morali jemati protivnetno zdravilo sulfasalazin za preprečevanje poslabšanja bolezni ali zdravljenje blagih poslabšanj.

• Namesto sulfasalazina boste nemara prejemali mesalazin, ki ima manj stranskih učinkov.

• Če je vnetje omejeno na danko ali spodnji del debelega črevesa, vam bo zdravnik morda predpisal aminosalicilatna zdravila v obliki klizme ali svečk, s katerimi se boste lahko zdravili doma.

• (če pa se ulecrozni kolitis razširi navzgor po debelem črevesu, boste potrebovali zdravljenje z zdravili).

• V primeru nenadnih hudih poslabšanj bolezni vam bo zdravnik najverjetneje predpisal kortikostcroid v obliki tablet ali klizme.

Dolgotrajno zdravljenje

Oblikovanje kolostome je del kolektomije, operacije, pri kateri kirurg odstrani del debelega črevesa. Končni del preostalega dela nato poveže s kožo in oblikuje umetno odprtino, ki ji rečemo stoma. Skoznjo se blato izloča v vrečko. Slednjo po uporabi zavržemo. Včasih se kirurg odloči za začasno kolostomo, ki omogoča celjenje operiranega dela črevesa za stomo. Kadar bolniku odstrani ves končni del črevesa, je stoma trajna. Po odstranitvi celega debelega črevesa in danke pa oblikuje ileostomo, skozi katero se blato izloča iz tankega črevesa.
Zdravstveni vodnik za vso družino; Avtorica: Dr. Miriam Stoppard; Mladinska knjiga Založba d.d., Ljubljana 2007, www.emka.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Planet Bio Planet Bio
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja