Bio kokosovo olje, 500 g

Hladno stiskano deviško kokosovo olje vsebuje pomembne nasičene maščobe, ki telesu zagotavljajo odličen vir energije. Hladno stiskano deviško kokosovo olje vsebuje pomembne nasičene maščobe, ki telesu zagotavljajo odličen vir energije.
2021-07-11 14,59 €
489140 18793

Ocene in mnenja

Opis

IZDELEK JE PREHRANSKO DOPOLNILO

Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Nosečnice, doječe matere ter osebe, ki uživajo zdravila, naj se o uporabi posvetujejo z zdravnikom ali farmacevtom. Shranjujte pri sobni temperaturi.

BIO 100% kokosovo olje:

- vsebuje pomembne nasičene maščobe, ki telesu zagotavljajo odličen vir energije.

- vsebuje velik delež lavrinske maščobne kisline, ki je tudi glavna sestavina materinega mleka,

Ne vsebuje slabih trans maščobnih kislin.

Uporaba:

kot dodatek sladicam, smoothie-jem, namazom in omakam, tudi za peko, cvrtje ali kuhanje, saj je olje zelo stabilno pri visokih temperaturah.

Odličen je tudi kot krema za kožo, ker jo vlaži in deluje regenerativno

Shranjevanje:

hladen in suh prostor.

Kokosovo olje vsebuje visok delež nasičenih maščobnih kislin, ki so pomembne za pravilno delovanje organizma, od teh npr. srednje dolge verige molekul maščobnih kislin (lavrinska kislina).

Hladno stisnjeno deviško Bio kokosovo olje je neravno in nehidrogenirano, nerafinirano in pod certifikatom ekološko pridelano.

Ekstra deviško kokosovo olje je odlično olje za

peko in cvrtje,
kuhanje, saj je obstojno na visokih temperaturah,
za samostojno jed ali namaz.

Je odlično olje za masažo, lahko pa se ga uporablja tudi kot olje za lase, saj obnavlja lasne celice.

Ne vsebuje škodljivih, transmaščobnih kislin.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Zdravstveni vodnik za vso družino - Nepogrešljiv priročnik za vsa življenjska obdobja

Raziskave so pokazale tudi. da zdravilo irinotekan omeji napredovanje raka pri več kot polovici bolnikov, pri katerih običajno zdravljenje s 5-fluorouracilom ni bilo uspešno ali paje po njem prišlo do ponovnega zagona bolezni.

Ameriške raziskave z zdravilom oksaliplatin kažejo uspehe pri zdravljenju napredovalih oblik kolorektalnega raka. Oksaliplatin izboljša tudi učinkovitost 5-fluorouracila. Sočasno zdravljenje z obema zdraviloma bo morda uspešnejše kot zdravljenje z vsakim posebej. Strokovnjaki iščejo najustreznejše odmerke in pogostost odmerjanja obeh zdravil.

Srbečica zadnjika

SRBEČICA ZADNJIKA, KI JI STROKOVNO PRAVIMO PRURITUS ANI,

JE POGOSTA BOLEZEN, KI SE POJAVLJA V ZADNJIKU ALI NJEGOVI OKOLICI.

Ta neprijetna težava je redko znak hujše bolezni, vendar jo zelo težko odpravimo. Srbečica se lahko pojavlja le okoli zadnjika ali tudi na drugih delih telesa. Pri ženskah po menopavzi je pogosto povezana s srbečico osramja (pruritus vulvae). Težavaje izrazitejša pri starejših, ki imajo bolj suho in občutljivo kožo.
Zdravstveni vodnik za vso družino; Avtorica: Dr. Miriam Stoppard; Mladinska knjiga Založba d.d., Ljubljana 2007, www.emka.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Planet Bio Planet Bio
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja