Bio zdrobljena kakavova zrna, 300 g

V kakavovih zrnih najdemo pomembne hranilne vrednosti in preko 300 hranilnih sestavin. V kakavovih zrnih najdemo pomembne hranilne vrednosti in preko 300 hranilnih sestavin.
803073 18790

Ocene in mnenja

Opis

IZDELEK JE PREHRANSKO DOPOLNILO

Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Nosečnice, doječe matere ter osebe, ki uživajo zdravila, naj se o uporabi posvetujejo z zdravnikom ali farmacevtom. Shranjujte pri sobni temperaturi.

BIO zdrobljena kakavova zrna:

- vsebujejo pomembne hranilne vrednosti in preko 300 sestavin (številne naravne sestavine, znane kot anti-stres in anti-depresive kot so Serotonin, Tryptophan, Anandamide in Dopamin).

Zdrobljena kakavova zrna vsebujejo: številne naravne sestavine kot so serotonin, triptofan, anandamid in dopamin. Kakav, znan kot eno najbolj kompleksnih živil na svetu, ima visoko vsebnost kalija, kalcija, natrija ter antioksidantov (kar 10% je fl avonoidov).

Uporaba:

zdrobljena kakavova zrna imajo rahlo grenak okus, zato so odlična v kombinaciji s sladkim ali suhim sadjem, z oreščki ali semeni, v kosmičih, jogurtih, smoothie-jih, sadnih kupah, presnem pecivu.

Shranjevanje:

Hladen in suh prostor.

Sestavine:

Presna kakavova zrna.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Zdravstveni vodnik za vso družino - Nepogrešljiv priročnik za vsa življenjska obdobja

Simptome kolorektalnega raka lahko zamenjamo za simptome manj nevarnega obolenja, kot so hemoroidi. Pri izgubljanju večje količine krvi iz danke se razvije slabokrvnost zaradi pomanjkanja železa. Rastoči tumor lahko sčasoma povzroči tudi zaporo črevesa.

Če opazite kakršnokoli spremembo v pogostosti odvajanja ali kri v blatu, se takoj posvetujte s svojim zdravnikom. Nezdravljen kolorektalni rak se sčasoma razširi v bezgavke, jetra in druge organe.

KAKO GA ODKRIJEMO?

• Pogosto ga odkrijemo spresejalnimi pregledi še pred pojavom simptomov.

• Če imate težave, vam bo zdravnik najprej natančno pretipal trebuh.

• Najverjetneje bo opravil tudi rektalni pregled, pri katerem bo z orokavičenim prstom pretipal danko in iskal morebitno raščo.

• Oddati boste morali vzorec blata, v katerem bodo v laboratoriju iskali sledi krvi.

• Krvne preiskave bodo pokazale morebitno slabokrvnost.
Zdravstveni vodnik za vso družino; Avtorica: Dr. Miriam Stoppard; Mladinska knjiga Založba d.d., Ljubljana 2007, www.emka.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Planet Bio Planet Bio
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja