Bio4Natural bio pravo lešnikovo olje

Bio4Natural bio pravo lešnikovo olje je primerno za nego predelov obraza, dekolteja in lasnih konic – vlaži in uravnava mastnost kože.
2014 2014

Ocene in mnenja

Opis

Bio4Natural bio pravo lešnikovo olje je primerno za nego predelov obraza, dekolteja in lasnih konic – vlaži in uravnava mastnost kože.

Lešnikovo olje je 100% naravni izdelek pridobljen s hladnim stiskanjem portugalskih lešnikov.
Vlaži, uravnava mastnost in prodre globoko v kožo. Z antioksidacijskimi lastnostmi je idealen pripomoček pri boju s simptomi staranja.

Olje je bogat vir vitamina E, zato ima močne antioksidacijske lastnosti in preprečuje staranje kože. Zaradi visoke vsebnosti omega kislin, natančneje linolnih in oleinskih kislin, lešnikovo olje kožo krepi in obnavlja njen zaščitni sloj. Tako koža postane bolj prepustna in hkrati manj podvržena izsušenosti.
Ker ima lešnikovo olje sposobnost prodiranja v globlje sloje povrhnjice, je koža posledično globinsko nahranjena in bolj gladka.

Uporaba Bio4Natural bio lešnikovega olja

Nanesite ga na konice las. Lešnikovo olje deluje kot naravni serum, ki preprečuje cepljenje las. Ker je pH nevtralen, predstavlja popolno rešitev za obnovo lasnih konic.

Ne vsebuje umetnih barvil in konzervansov.
Veganski izdelek.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Turbekuloza

Če se pljuča inficirajo, nastane kroničen kašelj z izpljunki, ki so pomešanimi z rumeno-zeleno in krvavo sluzjo. Pri tem se pojavijo vročina, zbadanje v prsih, nočno potenje, izguba teka in telesne teže ter energije - pojavi se lahko vsesplošno hiranje.

Težav sprva večinoma ni bilo mogoče jasno opredeliti, zato so morali biti povzročitelji pogosto med postopkom diagnoze dokazani. V nekaterih primerih ni mogoče dokazati nobenih bakterij tuberkuloze, diagnoza pa se potem opira na spremembe, ki so značilne za tkivo.

Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Bio4Natural Bio4Natural
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja