BioBloom bio konopljin čaj iz vršičkov, 20×1,2g čajnih vrečk

BioBloom bio konopljin čaj iz vršičkov je povsem organski čaj, narejen iz biološko pridelanih konopljinih vršičkov, ki so 100 % čisti, ročno obrani ter zato primerni za uporabo v prehrani. BioBloom bio konopljin čaj iz vršičkov je povsem organski čaj, narejen iz biološko pridelanih konopljinih vršičkov, ki so 100 % čisti, ročno obrani ter zato primerni za uporabo v prehrani.
942448 28255

Ocene in mnenja

Opis

BioBloom bio konopljin čaj iz vršičkov je povsem organski čaj, narejen iz biološko pridelanih konopljinih vršičkov, ki so 100 % čisti, ročno obrani ter zato primerni za uporabo v prehrani.

Ena izmed zelo pomembnih oziroma glanvih sestavin čajnih listkov je CBDa ali tako imenovana kanabinoidna kislina, ki pa je le ena izmed številnih kanabinoidov, ki jih ta pomembna rastlina tudi vsebuje. Poleg vsebnosti kanabinoidov izdelek vsebuje tudi flavonodine komponente, ki imajo številna in zelo pomembne vloge v organizmu - sem štejemo konkretne flavonoide, kot so kvercetin, viteksin, kemferol, apigenin in še bi lahko naštevali.

Prednosti in karakteristike čaja BioBloom

  • pripravljen je iz ročno izdelanih vršičkov in cvetov konoplje
  • biološka pridelava, bio certifikat
  • vsebuje terpene, flavonoide in kanabinoide
  • vsebuje CBDa kislino
  • pripravljen iz cvetov in vršičkov

BioBloom bio konopljin čaj iz vršičkov tako ne vsebuje THC, ki bi povzročal kakršno koli psihoaktivnost, ne povzroča, da bi se na čaj navadili ali od njega postali odvisni.

Uporaba BioBloom čaja

2 čajni žlički (približno 1,2 g) ali 1 vrečko za čaj, prelijte z 200 ml vrele vode in pustite počivati glede na željeni učinek. Več časa pustimo čaj počivati, več kanabidiolne (CBDa) kisline se izloči, bolj pomirjevalno deluje.

Izredna popularnost tega čaja je bila izkazana še posebej zaradi izredno dobrih povratnih informacij s strani številnih zadovoljnih uporabnikov čaja.

 

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: BioBloom BioBloom
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov