BioCare D vitamin v tekoči emulgirani obliki, 15 mL

Z eno kapljico BioCare prehranskega dopolnila, boste zaužili 1000 IU D vitamina z odličnim naravnim okusom limone in zagotovili ustrezno podporo delovanju vašega telesa. Z eno kapljico BioCare prehranskega dopolnila, boste zaužili 1000 IU D vitamina z odličnim naravnim okusom limone in zagotovili ustrezno podporo delovanju vašega telesa.
10584 10584

Ocene in mnenja

Opis

IZDELEK JE PREHRANSKO DOPOLNILO

Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Nosečnice, doječe matere ter osebe, ki uživajo zdravila, naj se o uporabi posvetujejo z zdravnikom ali farmacevtom. Shranjujte pri sobni temperaturi.

Z eno kapljico BioCare prehranskega dopolnila, boste zaužili 1000 IU D vitamina z odličnim naravnim okusom limone in zagotovili ustrezno podporo delovanju vašega telesa.

Lastnosti BioCare D vitamina v tekoči emulgirani obliki

  • prijeten okus limone
  • ne vsebuje nepotrebnih dodatkov
  • primerno za vegetarijance
  • zadošča za 186 dni ob jemanju dveh kapljic dnevno
  • embalaža primerna za recikliranje
  • podjetje BioCare s 30 letno tradicijo pri izdelovanju prehranskih dopolnil

Delovanje vitamina D

Telo je sposobno samo proizvajati vitamin D ob zadostni izpostavljenosti sončni svetlobi. V zimskih mesecih naj bi več kot 80% Slovencev trpelo posledice zaradi pomanjkanja vitamina D. Tisti, ki večino dnevna preživijo v zaprtih prostorih pa težko dosežejo minimalne vrednosti tudi v toplejših mesecih. Odstotek prebivalstva, ki ima dejansko zadostne količina vitamina D v krvi, je zelo nizek.

Če se zavedamo, kakšen vpliv ima vitamin D na številne funkcije telesa, hitro spoznamo, da je dolgoročno bolje, da nekaj spremenimo. Določeno količino vitamina D lahko v telo vnesemo tudi preko prehrane, kar pa od nas zahteva veliko organizacije, tako za izbiro pravilnih živil kot tudi za njihovo pripravo, da se ne bodo izgubile vse možnosti kvalitetne absorpcije vitamina D v telo.

Zelo preprost način za doseganje ustreznih količin vitamina D so prehranska dopolnila. Še posebno tista v tekoči obliki, kar predstavlja tudi BioCare vitamin D v tekoči emulgirani obliki. Z eno kapljico boste zaužili 1000 IU vitamina D in s tem prispevali k boljši odpornosti imunskega sistema. Vitamin D dodatno prispeva k ohranjanju zdravih kosti, boljšemu delovanju mišic in zdravih zob.

Ustrezne ravni vitamina D poskrbijo za ohranjanje naravnih ravni kalcija v krvi in normalni absorpciji kalcija in fosforja. Hkrati ima vitamin D pomembno vlogo v procesu delitve celic. Dodajanje vitamina D se priporoča vsem, ki večino časa preživijo v notranjih prostori, nosečnicam, doječim materam, mladostnikom in starejšim ljudem.

BioCare vitamin D v tekoči emulgirani obliki je odličnega osvežilnega okusa po limoni. Izjemna formulacija in BioMulsion oblika emulzije omogoča hitro absorpcijo, saj gre za podobno tekočo obliko, kot jo ustvarja tudi naš prebavni sistem.

V oblikah kapljic, BioCare vitamin D zagotavlja izjemno prilagodljivost vsakemu posamezniku. Kapljico vitamina D lahko primešate vašim najljubšim napitkom ali jo kanete direktno pod jezik. Gre za preprost vnos vitamina D tudi za tiste, ki jim uživanje tablet ali kapsul predstavlja težave.

Tabela sestavin BioCare D vitamina

Sestavne

vsebnost v v 1 kapljici

% PDV

 

Vitamin D 1000iu

25 ug

500

Sestavine dopolnila BioCare D vitamin

Water, Fructose, Acacia Gum, Extra Virgin Olive Oil, Natural Lemon Oil, Preservatives (Citric Acid & Potassium Sorbate), Vitamin D3 (Cholecalciferol), Antioxidant (Natural Mixed Tocopherols).

Jemanje prehranskega dopolnila BioCare vitamin D

Za celostno podporo delovanju vašega imunskega sistema, se priporoča od 1 do 3 kapljice dnevno. Primešate jih lahko vodi ali jih vzamete med jedjo oziroma samostojno in jih kanete pod jezik.

Posebna opozorila ob uporabi izdelka

Pred uporabo stekleničko dobro pretresite. Shranjujte v suhem in hladnem prostoru. Po odprtju hranite v hladilniku in porabite v šestih mesecih.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: BioCare BioCare
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov