BioCare Red Berry Biomelts mikroorganizmi z okusom rdeče jagodičevje, 28 vrečk

BioCare prehransko dopolnilo za otroke v prahu, ki ga preprosto stresete na jezik in s sladkim okusom jagod in malin, vaš otrok zaužije kar 3 milijarde živih bakterij in 300 IU vitamina D. BioCare prehransko dopolnilo za otroke v prahu, ki ga preprosto stresete na jezik in s sladkim okusom jagod in malin, vaš otrok zaužije kar 3 milijarde živih bakterij in 300 IU vitamina D.
422363 19689

Ocene in mnenja

Opis

IZDELEK JE PREHRANSKO DOPOLNILO

Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Nosečnice, doječe matere ter osebe, ki uživajo zdravila, naj se o uporabi posvetujejo z zdravnikom ali farmacevtom. Shranjujte pri sobni temperaturi.

BioCare prehransko dopolnilo za otroke v prahu, ki ga preprosto stresete na jezik in s sladkim okusom jagod in malin, vaš otrok zaužije kar 3 milijarde živih bakterij in 300 IU vitamina D.

Prednosti prehranskega dopolnila za otroke v prahu

  • preprosto za zaužitje
  • odličen naraven okus rdečega jagodičevja
  • obogateno z živimi bakterijami in vitaminom D
  • ne vsebuje umetnih arom in barvil
  • brez običajnih alergenov
  • naravno sladkano, brez umetnih sladil
  • primerno za vegetarijance

Delovanje prehranskega dopolnila z živimi bakterijami in vitaminom D

Otroci se pogosto uprejo raznovrstni zdravi prehrani. Še težje jih je prepričati v jemanje dodatkov, ki so v obliki tablet ali kapsul oziroma so neprijetnega okusa. BioCare prehransko dopolnilo rdeče jagodičevje za otroke v eni sami vrečki ponuja rešitev. Vaši otroci bodo navdušeni nad prahom, ki se stopi na jeziku, starše pa bo navdušila izjemna učinkovitost.

Žive bakterije Lactobacillus rhamnosus GG in Bifidobacterium izjemno dobro vplivajo na črevesje.

Lactobacillus rhamnosus GG je sev iz vrste mlečnokislinskih bakterij in je učinkovita in koristna bakterija zato jo uživajo tako odrasli kot tudi otroci.

Prehranskemu dopolnilu pa je dodan še izredno pomemben vitamin D. Ta pri otrocih prispeva k normalni rasti in razvoju kosti. Vitamin D pa je znan tudi po svojih odličnih vplivih na delovanje imunskega sistema.

Tabela sestavin BioCare Red Berry Biomelts

Priporočen dnevni odmerek = 1 vrečka na dan

PRIPOROČEN DNEVNI ODMEREK

1 vrečka

 

 

INFORMACIJE O IZDELKU ZA PRIPOROČEN DNEVNI ODMEREK

Sestavina

Količina

% priporočenega dnevnega vnosa

 

Vitamin D3 300iu

7.5μg

150

 

Lactobacillus rhamnosus (GG)

12,5 mg

 

 

Bifidobacterium lactis (BL-04)

11,1 mg

 

 

( skupaj zagotavljata 3 milijarde živih bakterij)

 

 

Sestavine prehranskega dodatka

Sredstvi za povečanje prostornine (eritritol in ksilitol), sredstvi za glaziranje (silicijev dioksid, mono- in digliceridi maščobnih kislin), sredstvo proti sprijemanju (magnezijev oksid), maltodekstrin, citronska kislina, Lactobacillus rhamnosus, Bifidobacterium lactis, karboksimetil celuloza, natrijeva karboksimetil celuloza, dekstrin, naravni okusi (jagoda in malina), modificirani koruzni škrob, saharoza, akacijeva guma, antioksidanti (DL-alfa-tokoferol in natrijev askorbat), srednje verižni trigliceridi, vitamin D3 (kot holekalciferol).

Jemanje prehranskega dopolnila rdeče jagodičevje za otroke

Vsebino priporočenega dnevnega odmerka – 1 vrečko, preprosto stresemo neposredno na jezik, skupaj s hrano ali drugače glede na navodila strokovnjakov. Izdelek je primeren za otroke starejše od 3. let.

Opozorila ob jemanju dodatka

Hranite v suhem prostoru na temperaturi nižji od 25 °C. Preprečite direktno sončno svetlobo in izdelek odmaknite od izvirov toplote.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Zdravstveni vodnik za vso družino - Nepogrešljiv priročnik za vsa življenjska obdobja

KAJ POVZROČA HEMOFILIJO?

Hemofilija in Chrisunasova bolezen sta posledici gensko pogojenega pomanjkanja proteina, ki sodeluje v procesu strjevanja krvi, in sicer faktotja VIII pri hemofiliji in faktotja IX pri Christrnasovi bolezni. Genski okvari, ki ju povzroč ta, sta različni. V obeh primerih gre za okvaro gena na kromosomu X (spolno dedovanje).

Pri ženskah, ki imajo dva kromosoma X, se bolezen ne izrazi, saj imajo eno normalno kopijo omenjenega gena, razvije pa se pri moških, ki imajo samo en kromosom X (drugije kromosom Y) in so podedovali le okvarjen gen.

Ženske pa lahko okvarjeni gen prenašajo na otroke. Vsak otrok ima ne glede na spol polovično možnost, da podeduje okvarjeni gen.

Pri približno tretjini bolnikov s hemofilijo ali Christmasovo boleznijo pa je okvara gena naključna. Taki bolniki nimajo prednikov s krvno boleznijo.

Zdravstveni vodnik za vso družino; Avtorica: Dr. Miriam Stoppard; Mladinska knjiga Založba d.d., Ljubljana 2007, www.emka.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: BioCare BioCare
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja