Biocyte BUM BUM krema proti celulitu, 150 mL

Biocyte BUM BUM krema proti celulitu je krema za regulacijo celulita na predelu stegn in same zadnjice. Biocyte BUM BUM krema proti celulitu je krema za regulacijo celulita na predelu stegn in same zadnjice.
448656 4905

Ocene in mnenja

Opis

Biocyte BUM BUM krema proti celulitu je krema za regulacijo celulita na predelu stegn in same zadnjice.

Krema Biocyte BUM BUM je oplemenitena s številnimi komponentami, ki so plod dolgoletnih raziskav - krema med drugim vsebuje gvarano, zeleni čaj in mate. Da bi bila koža bolj čvrsta in vidno bolj lepa ter napeta krema vsebuje tudi elastin, med drugim pa tudi učinkovino na osnovi LipOut, ki temelji na vsebnosti alg v njihovi mikronizirani obliki.

Z rednim nanašanjem kreme Biocyte BUM BUM je količina maščob, ki se na teh predelih akumulirajo signifikantno in vidno zmanjšana.

Prednosti kreme Biocyte BUM BUM kreme

- ima prijetno teksturo in ne pušča neprijetnega lepljivega filma

- se zelo hitro in enostavno vpije v kožo

- modulira debelino maščobne plasti

- regulira celulitno plast

- elastičnost kože je izboljšana tudi do 24 procentov

Aktivne učinkovine Biocyte BUM BUM kreme

Mate

Gvarana

Zeleni čaj

elastin (hidroliziran)

Lipout

Uporaba Biocyte BUM BUM kreme

Nanesite kremo, količine enega lešnika ali dva - nanešena količina zavisi od predela, ki ga želimo tretirati. Kremo nanašajte zjutraj in/ali zvečer. Kremo vtrite s pomočjo intenzivnih gibov, z mašažo pričnite od spodaj navzgor oziroma po potrebi ponovite tudi večkrat dnevno.

Smiselna samopomoč je predvsem negovanje z izdelki, ki vsebujejo regenerativne in spodbujevalne komponente.

Opozorila

Shranjujte varno pred dosegom vašega otroka. Izdelek je primeren le za uporabo na predelu kože, ki je nepoškodovan. V primeru, da krema zaide v sluznico - predvsem očesno izperite z obilno količino vode. Izdelek je primeren le za odrasle osebe. Po uporabi kreme se je smiselno izogibati sončnim žarkom.

 

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Bolnik po pljučni emboliji

K zdravniku morate tudi, če začutite nenadno bolečino v prsnem košu, imate občutek težjega dihanja, težko sapo, če se pojavi kašelj s krvavim izmečkom, čutite razbijanje srca, piskanje v prsnem košu, ob bolečini in/ali otekanju ene ali obeh spodnjih okončin, omotici, nenadni oslabelosti, znojenju in nemiru.
Kakšen je običajen potek stanja po pljučni emboliji?
Prognoza pljučne embolije se od bolnika do bolnika lahko pomembno razlikuje - od nenadne smrti v nekaj minutah po tromb emboličnem dogodku, do nenevarnega stanja s stabilnim kliničnim potekom brez dolgotrajnih posledic. Potek je odvisen od obsežnosti pljučne embolije, uspešnosti zdravljenja, sočasnih bolezni in prisotnosti dejavnikov tveganja.
Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Biocyte Biocyte
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov