Biocyte Cold krema v kapsulah, 40 kapsul

<strong>Biocyte Cold krema v kapsulah je prehransko dopolnilo, ki je obogateno z Omega maščobami.<br></strong> Biocyte Cold krema v kapsulah je prehransko dopolnilo, ki je obogateno z Omega maščobami.
512265 22003

Ocene in mnenja

Opis

IZDELEK JE PREHRANSKO DOPOLNILO

Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Nosečnice, doječe matere ter osebe, ki uživajo zdravila, naj se o uporabi posvetujejo z zdravnikom ali farmacevtom. Shranjujte pri sobni temperaturi.

KOŽA

Biocyte Cold krema v kapsulah je prehranski dodatek z obilico omega 3 maščob. Kapsule pa ne vsebujejo samo omega maščob, pač pa vsebuje tudi ceramidne sestavine, kompleks Lipowheat, vsebuje pa tudi nekatera rastlinska vrhunska olja.

Izdelek Biocyte Cold krema v kapsulah je primeren za vse, ki želijo izboljšati stanje svoje kože. Tako je vaša koža oplemenitena s številnimi komponentami - ceramidi, maščobnimi kislinami, lanenim, svetlinovim, pšeničnim ter makadamijevim oljem.

Uporaba Biocyte Cold kapsul

Primerna dnevna doza znaša do 2 kapsuli na dan s kozarcem vode. Kapsule jemljite do 20 dni, nakar lahko kuro tudi podaljšate, odvisno od učinkovitosti.

Hranite na otrokom nedosegljivem mestu. Ne prekoračite priporočenega dnevnega odmerka. Hranite na hladnem, suhem in zračnem mestu.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Biocyte Biocyte
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja