Biocyte Cryo maska, 1 maska

<p><strong>Biocyte Cryo maska je primerna za vse tiste osebe, ki se spopadajo z izjemno gubasto ter na izgled staro kožo obraza.</strong></p>

Biocyte Cryo maska je primerna za vse tiste osebe, ki se spopadajo z izjemno gubasto ter na izgled staro kožo obraza.

22098 22098

Ocene in mnenja

Opis

IZDELEK JE PREHRANSKO DOPOLNILO

Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Nosečnice, doječe matere ter osebe, ki uživajo zdravila, naj se o uporabi posvetujejo z zdravnikom ali farmacevtom. Shranjujte pri sobni temperaturi.

Biocyte Cryo maska je primerna za vse tiste osebe, ki se spopadajo z izjemno gubasto ter na izgled staro kožo obraza.

Izdelek je kakor nalašč za vse tiste, katerih koža je na izgled prekomerno izsušena, nenapeta, ter ohlapna. Izdelek pripomore k procesu regeneracije kože obraza, kožo zgladi ter jo napne, da je na videz mlajša; sijoča in vibrantna koža obraza je zopet nekaj vsakdanjega.

Izdelek je primeren za vse tiste osebe, ki imajo globinsko dehidrirano kožo obraza, katerih koža potrebuje sprostitev ter revitalizacijo. Prav tako je izdelek potreben sem tistim, katerih koža nima tonusa ali ji preprosto primankuje polnosti (polnost obrazu dajejo nekatere sestavine v koži in sicer: hialuronska kislina).

Aktivne učinkovine maske Cryo so: hialurosnak kislina, progelin ter PCA

Uporaba Biocyte Cryo maske

Uporabite do dva krat tedensko, masko nanesite na očiščeno kožo obraza za čas 20 do 30 minut. 1 nanešena maska Biocyte velja kakor 1 kraten obisk v kozmetičnem salonu.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Biocyte Biocyte
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja