x
Vse kategorije
Biocyte Ketoslim DM 5 v 1, 45 vrečk
Biocyte Ketoslim DM 5 v 1, 45 vrečk
Oceni izdelek in zasluži
0.0 0

Biocyte Ketoslim DM 5 v 1, 45 vrečk

Proizvajalec: Biocyte
Biocyte Ketoslim DM 5 v 1 predstavlja inovativen medicinski pripomoček za namene korigiranja telesne teže, regulacije zaužitih maščob, regulacije absorbiranih maščobnih kislin.
Cena: 41,80 €
Vprašaj nas
Specifikacije izdelka
Specifikator Vrednost
Namen hujšanje, korekcija teže, shujševalna kura
Tip izdelka vrečke

POSEBNA POZORNOST

Nagrada-nakup

Opis

MEDICINSKI PRIPOMOČEK

Biocyte Ketoslim DM 5 v 1 predstavlja inovativen medicinski pripomoček za namene korigiranja telesne teže, regulacije zaužitih maščob, regulacije absorbiranih maščobnih kislin.

Medicinski pripomoček regulira količino kalorij, ki jih človeško telo absorbira vase, uravnava apetit ter prilagaja željo po morebitnih vmesnih prigrizkih, ki pogosto niso potrebni (še posebej v času pred večernim spancem).

Rezultati uživanja Biocyte Ketoslim DM 5 v 1 dopolnila

  • maščoba je ukročena, maščoba je prestrežena že v prebavni cevi
  • absorbcija sladkorjev je signifikantno zmanjšana
  • apetit je uravnan, vidno je signifikantno izboljšanje želje po hrani
  • zmanjšana in ukročena je želja po vmesnih prigrizkih
  • preprečeno in olajšano je prenajedanje
  • zmanjšan je celokupen nvos alorij

Izdelek Biocyte Ketoslim DM 5 v 1 dopolnilo deluje na 5 različnih načinov. Ker medicinski pripomoček vsebuje glukomanan in hitozan, ki delujeta sinergistično, je dnevni vnos hrane ter kalorij signifikantno zmanjšan in korigiran.

Lastnost hitozana je, da je njegova afiniteta do maščob, ki se bi sicer akumulirale v prebavni cevi vežejo na molekule hitozana in se z blatom izločijo iz prebavne cevi.

Glukomanan - ima veliko afiniteto do vode, kar pomeni, da nase veže številne molekule vode in nabrekne tako zelo, da največkrat zapolne večino prostornine samega želodca. Posledica zapolnitve prebavnega prostora povzroči, da možgani pridobijo informacijo o sitosti, kar posledično preprečuje morebitno prenajedanje in željo po vmesnih prigrizkih ter posledično še večji kalorični vnos.

Medicinski pripomoček v obliki prakov je prijetnega okusa po malini.

Delovanje medicinskega pripomočka traja kar 3 ure po zaužitju prvega odmerka.

Odmerjanje Biocyte Ketoslim DM 5 v 1 vrečk

Odmerite po 3 krat dnevno po 1 vrečko, najbolje do 15 minut pred samim obrokom z enim ali dvema kozarcema vode. Tako se pred obrokom želodec napolne z glukomananom, poveča se volumen prahu, ki nabrekne in možgani dobijo informacijo, da je želodec poln.

Potrebe po hrani več ni. Izdelek popijte nemudoma, ko ste prašek pomešali z vodo z namenom, da prašek ne nabrekne v samem kozarcu.

Ocene in mnenja

Koristni video nasveti

Priloge

Sestavine Prijavite se v spletno trgovino in preverite iz katerih sestavin je izdelek sestavljen.

Ali ste vedeli

Zdravstveni vodnik za dolgo življenje - težave s srcem

Večji poudarek naj bo na nogah kot na rokah. Ko pomislimo na trening z utežmi, navadno pomislimo na dvigovanje z rokami in rameni. Vendar to ni povsem primerno. Čeprav morate v svojo vadbo vključiti tako vaje za moč zgornjega in spodnjega dela telesa, pa je za zdravo staranje in gibljivost posebno pomembna krepitev mišic spodnjega dela telesa, okoli kol kov, kolen in gležnjev. Poskrbite, da bo vsaj polovica vaših vaj usmerjena na noge, kolke in spodnji del hrbta.

Drža je pomembna. Ko dvigujete majhno ročko nad glavo ali dvigate nogo, je od telesne drže odvisno, ali boste iz gibanja dobili res največ. Stojte ali sedite z vzravnanim hrbtom, s poravnanimi boki, s spuščenimi rameni in s stegnjenim vratom. Najpomembneje je, da med vadbo poskušate premikati samo ciljne mišice. Ne nihajte s telesom, da bi si pomagali pri dviganju uteži. Če vadi te za roke, denimo, se morajo premikati samo roke.
Zdravstveni vodnik za dolgo življenje; Avtorja: Debra Gordon, Sari Harrar; Mladinska knjiga Založba d.d., Ljubljana 2010, www.emka.si

Članki

Kupili so tudi

Specifikacije izdelka
Specifikator Vrednost
Namen hujšanje, korekcija teže, shujševalna kura
Tip izdelka vrečke

Prijava na e-novice

Spremljajte naše e-novice in bodite obveščeni o ugodnostih in promocijskih bonih, s katerimi lahko prihranite.