Biocyte KetoSlim Draineur dopolnilo, 500 mL

<p>Biocyte KetoSlim Draineur je napitek, odlična podpora procesom organizma in nabor sestavin, ki nudi učinkovito podporo pri dietah.</p>

Biocyte KetoSlim Draineur je napitek, odlična podpora procesom organizma in nabor sestavin, ki nudi učinkovito podporo pri dietah.

925985 24529

Ocene in mnenja

Opis

IZDELEK JE PREHRANSKO DOPOLNILO

Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Nosečnice, doječe matere ter osebe, ki uživajo zdravila, naj se o uporabi posvetujejo z zdravnikom ali farmacevtom. Shranjujte pri sobni temperaturi.

Za koga je primeren izdelek Biocyte KetoSlim Draineur?

Za vse, ki želite pospešiti učinke
Za vse, ki iščejo idealen program

Biocyte KetoSlim Draineur je napitek, odlična podpora procesom organizma in nabor sestavin, ki nudi učinkovito podporo pri dietah.

Prekomerna telesna teža je ponavadi pokazatelj nezdravega načina življenja, predvsem pa je to problem v modernem svetu. Ko čas ne dopušča več, da si pripravimo kvaliteten obrok je ponavadi rešitev hitra prehrana, obogatena z maščobami, sladkorji in podobnimi snovmi v previsokih koncentracijah.

Posledica takšnega nezdravega načina življenja je pogosto prekomerna telesna teža, ki jo lahko korigirate sinergistično in sicer s spremembo življenskega stila ter z jemanjem učinkovitih prehranskih dopolnil.

Kako jemati Biocyte KetoSlim Draineur?

50 mL raztopine zmešajte v 200 ml vode, z mešalnikom ali šejkerjem. Jemljite 10 dni, po potrebi pa lahko terapijo ponovite.

Sestava Biocyte KetoSlim Draineur

Vidno samo registriranim uporabnikom.

Izdelek vsebuje malinove ketone, zeleni čaj, regrat ter brestovolistni oslad

Izdelek ni primeren za otroke, nosečnice ali doječe matere. Izdelek ni primeren za vse tiste, ki so alergični na salicilate, izdelek vsebuje tudi kofein, zato je pazljivost pri vseh tistih, ki so oboleli na srcu vsekakor na mestu.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Sladice, ki ne redijo?!

Kaj se zgodi, ko se med hujšanjem odrekamo želji po sladkem? Nekaj dni nam uspe, potem pa sredi noči napademo največjo čokolado in s tem izničimo ves dotedanji trud. Kaj ko bi se tokrat hujšanja...

Preberi več...

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Biocyte Biocyte
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov