Biocyte Metal OUT 1, 90 kapsul

Biocyte Metal OUT 1 je prehransko dopolnilo na osnovi MSM, N-acetil-L-cisteina, klorele, alfa lipoične kisline in riboflavina. Biocyte Metal OUT 1 je prehransko dopolnilo na osnovi MSM, N-acetil-L-cisteina, klorele, alfa lipoične kisline in riboflavina.
2658 2658

Ocene in mnenja

Opis

IZDELEK JE PREHRANSKO DOPOLNILO

Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Nosečnice, doječe matere ter osebe, ki uživajo zdravila, naj se o uporabi posvetujejo z zdravnikom ali farmacevtom. Shranjujte pri sobni temperaturi.

Biocyte Metal OUT 1 je prehransko dopolnilo na osnovi MSM, N-acetil-L-cisteina, klorele, alfa lipoične kisline in riboflavina.

Aktivne učinkovine Biocyte Metal OUT 1 dopolnila

KLORELA
MSM (metil sulfonil metan)
N-acetil-L-cistein
ALFA LIPOIČNA KISLINA
RIBOFLAVIN pripomore k
-    Normalnemu delovanju imunskega sistema
-    Zaščiti celic pred oksidativnim stresom
-    Zmanjšanju utrujenosti in izčrpanosti
-    Normalnemu energijskemu metabolizmu
-    Ohranjanju normalnih rdečih krvničk
-    Ohranjanju normalnih membran sluznice
-    Ohranjanju normalne kože
-    Normalnemu metabolizmu železa

Jemanje dopolnila Biocyte Metal OUT 1

3 kapsule na dan, pred spanjem. V kombinaciji z METAL OUT 2.

Za koga je dopolnilo primerno?

-    Za tiste, ki iščete prečiščevalni izdelek na osnovi naravnih učinkovin.

Prehransko dopolnilo na osnovi MSM, N-acetl-L-cisteina, klorele, alfa lipoične kisline in riboflavina.

Sestavine dopolnila

Metil sulfonil metan (MSM); omot kapsule (želatina, barvilo: bakrovi kompleksi klorofilinov); N-acetil-L-cistein; sredstvo za uravnavanje kislosti: jabolčna kislina; klorela v prahu (Chlorella vulgaris Beijerinck); alfa lipoična kislina; emulgator: magnezijeve soli maščobnih kislin; sredstvo proti sprijemanju: silicijev dioksid [nano]; riboflavin.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Ženske

deklice in ženske se skozi vse življenje srečujejo z bistveno manj tveganji kot moški: nesreče pri delu, v prometu in v prostem času so v domeni moških kot hudi nasilni spopadi in podvigi; ženske živijo bolj zdravstveno ozaveščeno: prehranjujejo se kakovostnejše, bolj pazijo na svojo težo, pogosteje hodijo na preventivne preglede in ob bolezni prej obiščejo zdravnika, poleg tega se tudi manj nagibajo k podcenjevanju in samozanikanju bolezenskih znakov.

poklicni stres je bil v generaciji današnjih starostnikov pri ženskah občutno redkejši; v tem pogledu bo v zdajšnji generaciji prišlo do sprememb. Ženske danes v vedno večji meri težijo večstranske obremenitve (družina, poklic, nega staršev itd.). Ali bo to vplivalo na celokupno življenjsko dobo žensk, še ni jasno; zagotovo so bolezni odvisnosti, kot sta alkoholizem ali odvisnost od drog, med moškimi bolj razširjene; vendar pa jih tudi na tem področju v zadnjih letih ženske dohitevajo. Predvsem pri kajenju trenutno dekleta in mlade ženske celo prednjačijo;
Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Biocyte Biocyte
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov