Biocyte MICROBIOTA INTIMA, 14 troslojnih tablet

Biocyte MICROBIOTA INTIMA troslojne tablete so prehransko dopolnilo, ki vsebuje 3 seve mikrobiote in 15 milijard bakterijskih mikrokultur. Biocyte MICROBIOTA INTIMA troslojne tablete so prehransko dopolnilo, ki vsebuje 3 seve mikrobiote in 15 milijard bakterijskih mikrokultur.
22509 22509

Ocene in mnenja

Opis

IZDELEK JE PREHRANSKO DOPOLNILO

Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Nosečnice, doječe matere ter osebe, ki uživajo zdravila, naj se o uporabi posvetujejo z zdravnikom ali farmacevtom. Shranjujte pri sobni temperaturi.

PREBAVNI TRAKT - mesto delovanja

Biocyte MICROBIOTA INTIMA troslojne tablete so prehransko dopolnilo, ki vsebuje 3 seve mikrobiote in 15 milijard bakterijskih mikrokultur.

Prerhansko dopolnilo Bioy te je obogateno še z dodatkom cimeta, brusnice, B2 vitaminom, kateremu lahko pripišemo številne karakteristike z učinki na celoten organizem in tudi na samo delovanje vaginalne flore. 

Vzpostavitev delovanja vaginalne flora je nekaj, kar je za dobro počutje ženskega organizma ključnega pomena. Intimna flora je izredno pomembna flora, prav tako pa je pomembno tudi njeno ravnotežje - ravnotežje med več miljardami bakterijskih kultur, ki se tod nahajajo. 

Intimna vaginalna floraj e sestavljena iz več miljard bakterijskih kultur, ki ohranjajo optimalmnost in zdravje bakterijske vaginalne flore. V kolikor vaginalna flora preide iz ravnotežja in se le to med bakterijskimi kulturami podre, potem so simptomi tovrstnega neravnotežja pogosto srbečica, pekoč občutek vaginalnega predela, neprijetna srbečica. 

Rezultat jemanja Biocyte MICROBIOTA INTIMA

 • dopolnjevanje bakterijskih kultur
 • vpostavitev ravnotežja med bakterijami
 • regulira pekoč občutek in morebitno srbečico
 • vpliv na vaginalno floro

Aktivne učinkovine Biocyte MICROBIOTA INTIMA tablet

 • Mikroorganizmi in sledeči sevi:

   Lactobacillus acidophilus (5 milijard CFU*)

   Lactobacillus rhamnosus (5 milijard CFU*)

   Lactobacillus plantarum (5 milijard CFU*)

 • brusnica ekstrakt
 • cimet ekstrakt skorje
 • B2 vitamin

Vpliv B2 vitamina kot pomembnega vitamina B kompleksa je široko-spektralen. Kot pomemben vitamin pripomore k ohranjanju mukoznih membran. 

Odmerjanje prehranskega dopolnila Biocyte MICROBIOTA INTIMA

Odmerite po 1 troslojno tableto. Tablete ne odmerjajte med samim obrokom temveč med obroki, saj je tako delovanje dopolnila signifikantno boljše. 

Tableto odmerite s kozarcem vode. 

Prednosti Biocyte MICROBIOTA INTIMA tablet

 • primerno za vegetariance in vegane
 • izdelek ne vsebuje titanovega dioksida
 • visoka vsebnost cejlonskega cimeta
 • učinkovitost prehranskega dopolnila je dokazana s kar dvema znanstvenima študijama, ki pa jih zaradi inšpekcij ne smemo zapisati. 

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Biocyte Biocyte
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov