Biocyte MICROBIOTA PREBAVA, 20 troslojnih tablet

Prehransko dopolnilo z mlečnimi fermenti, ekstrakti kumine in L-glutaminom. Prehransko dopolnilo z mlečnimi fermenti, ekstrakti kumine in L-glutaminom.
937363 29010

Ocene in mnenja

Opis

IZDELEK JE PREHRANSKO DOPOLNILO

Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Nosečnice, doječe matere ter osebe, ki uživajo zdravila, naj se o uporabi posvetujejo z zdravnikom ali farmacevtom. Shranjujte pri sobni temperaturi.

Biocyte MICROBIOTA PREBAVA, 20 troslojnih tablet, neto teža 24 g (1 tableta na dan)
16 sevov mikrobiote, 28 milijard na tableto

Prehransko dopolnilo z mlečnimi fermenti, ekstrakti kumine in L-glutaminom.
Mikrobiota je skupno ime za vse nepatogene bakterije, viruse in glive, ki živijo v našem telesu. Ta mikrobiota sodeluje pri asimilaciji hranil, sintezi vitaminov, absorpciji mineralov …
Naša mikrobiota je prisotna na 5 glavnih delih telesa: koža, usta, prebavila, pljuča in vaginalna flora. Največja je prebavna mikrobiota, ki jo sestavlja 100 000 milijonov mikroorganizmov. Pretežno je v tankem in debelem črevesu. Mikrobiota vsakega človeka se oblikuje ob rojstvu.

Kaj vsebujejo tablete MICROBIOTA PREBAVA?

Biocyte MIKROBIOTA PREBAVA vsebuje 16 specifično izbranih sevov mlečnih fermentov. Vsaka tableta vsebuje 28 milijonov mikroorganizmov ob proizvodnji. MICROBIOTA PREBAVA vsebuje tudi ekstrakt semen kumine in L-glutamin.

Koristi MIKROBIOTA PREBAVA

MIKROBIOTA PREBAVA je v obliki troslojnih tablet: plasti z mikrobioto je zaščitena med plastjo, ki vsebuje rastlinski ekstrakt in plastjo z aktivno učinkovino.
Tablete so v vsebniku z dvojno steno s posebnim pokrovčkom, ki kolikor je mogoče učinkovito ščiti učinkovine pred vlago, oksidacijo in svetlobo, tako je zagotovljeno, da so tablete hranjene v optimalnih pogojih.

Jemanje Biocyte MICROBIOTA PREBAVA

1 tableta na dan s kozarcem vode, najbolje eno uro pred obrokom.
Primerno za vegane. Brez titanovega dioksida.

Sestavine Biocyte MICROBIOTA PREBAVA

Ekstrakt kumine ………………………… 406 mg

L-glutamin .……………………………….. 150 mg

Mlečni fermenti ………………………… 28 milijard kolonijskih enot ob proizvodnji

Ekstrakt semen kumine (Carum carvi) (maltodekstrin); sredstvo za povečanje prostornine (dikalcijev fosfat, mikrokristalinična celoluza, hidroksipropil celuloza); L-glutamin; stabilizatpr (polivinilpolipirolidon); mlečni fermenti (maltodekstrin; koruzni škrob) (Lactobacillus plantarum, Lactobacillus acidophilus, Lactobacillus paracasei, Lactobacillus reuteri; Lactobacillus rhamnosus, Lactobacillus gasseri, Lactobacillus fermentum, Lactobacillus casei, Lactobacillus helveticus, Bifidobacterium breve, Bifidobacterium lactis, Bifidobacterium bifidum, Bifidobacterium infantis, Bifidobacterium longum, Lactobacillus lactis, Streptococcus thermophilus); emulgatorji (mono- in digliceridi maščobnih kislin; navzkrižna karboksimetil celuloza); koruzni škrob; sredstvi proti sprijemanju (magnezijeve soli maščobnih kislin, silicijev dioksid [nano]; aroma; barvilo (rdeča pesa).

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Biocyte Biocyte
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov