Biocyte MICROBIOTA VITKOST, 20 troslojnih tablet

Prehransko dopolnilo z mlečnimi fermenti, ekstraktom kolinih oreščkov (Cola nitida), s kromom in z inulinom. Prehransko dopolnilo z mlečnimi fermenti, ekstraktom kolinih oreščkov (Cola nitida), s kromom in z inulinom.
446254 30714

Ocene in mnenja

Opis

IZDELEK JE PREHRANSKO DOPOLNILO

Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Nosečnice, doječe matere ter osebe, ki uživajo zdravila, naj se o uporabi posvetujejo z zdravnikom ali farmacevtom. Shranjujte pri sobni temperaturi.

Biocyte MICROBIOTA VITKOST, 20 troslojnih tablet, neto teža 21 g (1 tableta na dan)

16 sevov mikrobiote, 32 milijard na tableto

Prehransko dopolnilo z mlečnimi fermenti, ekstraktom kolinih oreščkov (Cola nitida), s kromom in z inulinom.
Mikrobiota je skupno ime za vse nepatogene bakterije, viruse in glive, ki živijo v našem telesu. Ta mikrobiota sodeluje pri asimilaciji hranil in sintezi vitaminov.

Kaj vsebujejo tablete MICROBIOTA VITKOST?
Biocyte MIKROBIOTA VITKOST vsebuje 16 specifično izbranih sevov mlečnih fermentov. Ti mikroorganizmi so kombinirani z inulinom.
Vsaka tableta vsebuje 32 milijonov mikroorganizmov ob proizvodnji. MICROBIOTA PREBAVA vsebuje tudi ekstrakt kolinih oreščkov in krom, ki pripomore k ohranjanju normalnih ravni krvnega sladkorja in normalnemu metabolizmu makrohranil.

Koristi MIKROBIOTA VITKOST
MIKROBIOTA VITKOST je v obliki troslojnih tablet: plast z mikrobioto je zaščitena med plastjo, ki vsebuje rastlinski ekstrakt in plastjo z aktivno učinkovino.
Tablete so v vsebniku z dvojno steno s posebnim pokrovčkom, ki kolikor je mogoče učinkovito ščiti učinkovine pred vlago, oksidacijo in svetlobo, tako je zagotovljeno, da so tablete hranjene v optimalnih pogojih.

Aktivne učinkovine 

16 SEVOV MIKROBIOTE
KROM pripomore k ohranjanju normalnih ravni krvnega sladkorja in k normalnemu metabolizmu makrohranil.
KOLINI OREŠČKI
INULIN

Sestavine prehranskega dopolnila

Sredstva za povečanje prostornine (mikrokristalinična celoluza, dikalcijev fosfat, hidroksipropil celuloza); stabilizator (polivinilpolipirolidon); mlečni fermenti (maltodekstrin; koruzni škrob) (Lactobacillus plantarum, Lactobacillus acidophilus, Lactobacillus paracasei, Lactobacillus reuteri; Lactobacillus rhamnosus, Lactobacillus gasseri, Lactobacillus fermentum, Lactobacillus casei, Lactobacillus helveticus, Bifidobacterium breve, Bifidobacterium lactis, Bifidobacterium bifidum, Bifidobacterium infantis, Bifidobacterium longum, Lactobacillus lactis, Streptococcus thermophilus); inulin; ekstrakt semen Cola nitida (maltodekstrin); emulgatorji (mono- in digliceridi maščobnih kislin; navzkrižna karboksimetil celuloza); koruzni škrob; sredstvi proti sprijemanju (magnezijeve soli maščobnih kislin, silicijev dioksid [nano]; aroma; barvilo (rdeča pesa); kromov pikolinat.

Inulin …………………………………… 78 mg

Ekstrakt kolinih oreščkov …….. 50 mg

Krom .…………………………………... 40 mcg/100 % PDV*

Mlečni fermenti ……………………. 32 milijard kolonijskih enot ob proizvodnji

*PDV = priporočen dnevni vnos

 

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Srce in ožilje

Diferencialna diagnoza bolečin v prsih
Širok spekter bolezni lahko povzroča bolečino v prsnem košu, in sicer od nenevarne kostnomišične bolečine (npr. osteohondritisa) in anksioznosti do življenjsko ogrožajoče pljučne embolije in akutnega miokardnega infarkta.

Kaj bolnika boli, je nemogoče zanesljivo ugotoviti zgolj na podlagi anamnestičnih podatkov, saj je anatomska projekcija notranjih organov nenatančna. Da je ocena še težja, pa je za prsni koš in okolico značilna prenesena bolečina, kar pomeni, da se lahko prizadetost določenega organa projicira z bolečino na oddaljenem ali prenesenem mestu. Naloga postane še težja, če vemo, da se lahko tudi prizadetost trebušnih organov kaže kot bolečina v prsnem košu. Zaradi omenjenih številnih vzrokov, nenatančne lokalizacije težav in nespecifičnih znakov si mora zdravnik, ki ima pred sabo bolnika s prsno bolečino, vzeti čas za natančno in usmerjeno anamneza ter klinični pregled z najnujnejšo diagnostiko, ki mora vedno dati vsaj jasne zaključke o ogroženosti bolnika, kajti pogosti vzroki predvsem neogrožajočih bolezenskih stanj se lahko pokažejo šele čez čas po številnih diagnostičnih pregledih in obiskih pri zdravniku.
Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Biocyte Biocyte
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov