Biocyte Microlift Nuit 45+ za zrelo kožo, 60 tablet

<p><strong>Biocyte Glycalift 45+ za zrelo kožo je prehransko dopolnilo, ki je namenjeno predvsem tretmaju zrele kože obraza ter telesa. <br /></strong></p>

Biocyte Glycalift 45+ za zrelo kožo je prehransko dopolnilo, ki je namenjeno predvsem tretmaju zrele kože obraza ter telesa.

541770 22105

Ocene in mnenja

Opis

IZDELEK JE PREHRANSKO DOPOLNILO

Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Nosečnice, doječe matere ter osebe, ki uživajo zdravila, naj se o uporabi posvetujejo z zdravnikom ali farmacevtom. Shranjujte pri sobni temperaturi.

Biocyte Glycalift 45+ za zrelo kožo je inovativno prehransko dopolnilo, ki je namenjeno predvsem nekaterim znakom staranja kože predvsem po 45 letu starosti.

Biocyte Glycalift 45+ vsebuje

Cink - pomemben mikro element, ki sodeluje pri nekaterih pomembnih procesih, regeneraciji las ter nohtnega tkiva, sodeluje pa tudi pri delovanju imunskega sistema ter ohranjanju nekaterih procesov, ki so pomembni za telo in organizem.

Niacin - pripomore k regulaciji kožnih celic ter je nujen element za ohranjanje delovanja kožnih celic. Poleg naštetega na splošno pripomore k zmanjšanju utrujenosti organizma ter delovanju živčnega sistema. Pripomore k normalnemu psihološkemu delovanju človeškega organizma.

Mangan - je element s številnimi vplivi na človeški organizem. Med drugim nudi učinkovito zaščito pred oksiativnim strsom ter ima pomembno vlogo pri nastajanju vezivnega tkiva.

Odmerjanje Biocyte Glycalift 45+ dopolnila

Vzemite po dve tableti na dan, najbolje zvečer s kozarcem vode. Tablete se lahko jemljejo do 3 mesece, nakar lahko čez čas tzerapijo tudi ponovite.

Prehransko dopolnilo zaščitite pred dosegom vašega otroka. Nikoli ne prekoračite priporočenih odmerkov prehranskega dopolnila.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Sladice, ki ne redijo?!

Kaj se zgodi, ko se med hujšanjem odrekamo želji po sladkem? Nekaj dni nam uspe, potem pa sredi noči napademo največjo čokolado in s tem izničimo ves dotedanji trud. Kaj ko bi se tokrat hujšanja...

Preberi več...

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Biocyte Biocyte
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov