Biocyte NEURO MAG, 60 kapsul

<p>Biocyte Neuro Mag je prehransko dopolnilo, ki je namenjeno zmanj&scaron;evanju splo&scaron;ne utrujenosti (magnezij pripomore k zmanj&scaron;evanju splo&scaron;ne utrujenosti va&scaron;ega organizma).</p>

Biocyte Neuro Mag je prehransko dopolnilo, ki je namenjeno zmanjševanju splošne utrujenosti (magnezij pripomore k zmanjševanju splošne utrujenosti vašega organizma).

545341 22426

Ocene in mnenja

Opis

IZDELEK JE PREHRANSKO DOPOLNILO

Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Nosečnice, doječe matere ter osebe, ki uživajo zdravila, naj se o uporabi posvetujejo z zdravnikom ali farmacevtom. Shranjujte pri sobni temperaturi.

Biocyte Neuro Mag je prehransko dopolnilo, ki je namenjeno zmanjševanju splošne utrujenosti.

Biocyte Neuro Magje prehransko dopolnilo, ki vsebuje magnezijeve ione (magnezij pripomore k zmanjševanju splošne utrujenosti vašega organizma), vsebuje pa tudi pantotensko kislino, ki pripomore k splošni mentalni zmogljivosti (pantotenska kislina ali vitamin B5).

Biocyte Neuro Mag je nutracevtsko prehransko dopolnilo, ki so ga razvili laboratoriji Biocyte iz Francije in omogoča maksimalno absorbcijo ter mikrobiološko razpoložljivost.

Učinkovine prehranskega dopolnila Biocyte Neuro Mag so skladiščene v obliki tako imenovanih mikroenkapsuliranih oblik ali sukrosomov. Sukrosomi so nov inovativen način dostavnega sistema nekaterih učinkovin v prehranskem dopolnilu. Sukrosom je sestavljen iz bilipidne ovojnice, ki omogoča gatrorezistenco v kislem pH želodca ob enem pa enostavno ter hitro prehajanje skozi membrano prebavnega trakta.

Biorazpoložljivost in splošna sposobnost absorbije sta povečani.

Odmerjanje dopolnila Biocyte Neuro Mag 

Odmerite po dve kapsuli tekom celotnega dne - kapsule odmerite na enkrat. Jemanje naj traja do 1 mesec. Kapsulo zaužijte s kozarcem vode.

Za koga je izdelek Biocyte Neuro Mag primeren

- za vse, ki trpijo za nespečnostjo, splošno utrujenostjo, stresom

- za študente

- za vse osebe, ki imajo težavo s koncentracijo

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Biocyte Biocyte
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja