Biocyte Omega 3 Vegan, 30 kapsul

<p>Biocyte Omega 3 Vegan so kapsule z veliko omega 3 rastlinskega izvora &ndash; za izbolj&scaron;anje kognitivnih funkcij in vida (DHK).</p>

Biocyte Omega 3 Vegan so kapsule z veliko omega 3 rastlinskega izvora – za izboljšanje kognitivnih funkcij in vida (DHK).

545813 2661

Ocene in mnenja

Opis

IZDELEK JE PREHRANSKO DOPOLNILO

Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Nosečnice, doječe matere ter osebe, ki uživajo zdravila, naj se o uporabi posvetujejo z zdravnikom ali farmacevtom. Shranjujte pri sobni temperaturi.

Biocyte Omega 3 Vegan so kapsule z veliko omega 3 rastlinskega izvora – za izboljšanje kognitivnih funkcij in vida.

Biocyte Omega 3 Vegan je prehransko dopolnilo z oljem iz morskih alg, ki vsebujejo veliko omega 3. Primerno je za vse, ki iščete visok odmerek omega 3 in/ali želite izboljšati svoje splošno dobro počutje (vid, kognitivne funkcije).
Popolno je za vegane in vegetarijance.

Omega 3 je esencialna maščobna kislina, kar pomeni, da je telo samo ne more tvoriti. Zato jo je treba zaužiti s prehrano, zlasti pa s prehranskimi dopolnili, ki vsebujejo omega 3.

Dokozaheksaenojska kislina (DHK) pripomore k ohranjanju normalnega delovanja možganov in normalnemu vidu. Koristni učinek dosežemo z dnevnim odmerkom 250 mg DHK. Olje iz mikroalg, ki ga vsebuje ta izdelek, je naravno bogato z DHK.

Rezultati uporabe Biocyte Omega 3 Vegan kapsul

Dokozaheksaenojska kislina (DHK) pripomore k ohranjanju normalnega delovanja možganov in normalnemu vidu. Koristni učinek dosežemo z dnevnim odmerkom 250 mg DHK.

Jemanje Biocyte Omega 3 Vegan kapsul

1 kapsula na dan, najbolje med obrokom.

Za koga?
-    Za tiste, ki želite uživati visok odmerek omega 3.
-    Za tiste, ki želite ohranjati svoje splošno dobro počutje.
-    Za vegane in vegetarijance.

Prehransko dopolnilo na osnovi olja iz mikroalg.

Sestavine Biocyte Omega 3 Vegan dopolnila

Olje iz mikroalg Schizochytrium sp. (ATCC PTA 9695); omot kapsule (prevlečno sredstvo: karageenan, modificiran škrob; vlažilno sredstvo: glicerol).

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Biocyte Biocyte
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja