Bioderma ABCDerm hranilna čistilna krema za obraz in telo s Cold kremo, 1000 mL

Pakiranje je še posebej veliko z namenom izdatne in brezskrbne nege vašega otroka!<br><br><span style="font-weight: bold;"><a href="http://www.moja-lekarna.com/p-22420-ob-nakupu-vsaj-dveh-izdelkov-bioderma-abcderm-izdelkov-prelepo-darilo-za-vase-najmlajse.aspx">Kupuj proizvode Bioderma ABCDerm in prejmi prelepa darila &gt;&gt;</a></span><br> Pakiranje je še posebej veliko z namenom izdatne in brezskrbne nege vašega otroka!

Kupuj proizvode Bioderma ABCDerm in prejmi prelepa darila >>
474011 22354

Ocene in mnenja

Opis

Kupuj proizvode Bioderma ABCDerm in prejmi prelepa darila >>

Bioderma ABCDerm hranilna čistilna krema za obraz in telo s Cold kremo je namenjena negi normalne do občutljive kože vašega otroka in dojenčka - pakiranje je še posebej veliko z namenom izdatne in brezskrbne nege vašega otroka!
Visoko stopnjo varnosti izdelka ter učinkovitosti zagotavlja takoimenovan ABCDerm protokol.

Bioderma ABCDerm hranilna čistilna krema za obraz in telo s Cold kremo vsebuje essencialne maščobne kisline, ki občutljivo kožo otroka zaščitijo ter komponente, ki preprečujejo prekomerno izgubo vlage in s tem posledično preveliko iritacijo kožne strukture.

Bioderma čistilna krema in njena bogata kremna tekstura (emulzija tipa Voda/olje) poskrbi za dolgotrajno navlaženost in posledično boljše počutje vašega otroka!

Kako Bioderma ABCDerm hranilna čistilna krema za obraz in telo s Cold kremo uporabiti?

Kremo nanesite do dva krat dnevno na kožo! Ker je krema čistilno sredstvo, se ne vpije v kožo, zato jo je potrebno izmiti oziroma odstraniti.

Izdelek lahko uporabite na otrocih in dojenčkih!

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Bioderma Bioderma
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja

Ključne besede