Bioderma Hydrabio Legere lahka vlažilna gel-krema, 40 g

<strong>Bioderma Hydrabio Legere lahka vlažilna krema za suho kožo je obogatena hidratantna krema, ki neguje predvsem za normalno do mešano kožo obraza. </strong> Bioderma Hydrabio Legere lahka vlažilna krema za suho kožo je obogatena hidratantna krema, ki neguje predvsem za normalno do mešano kožo obraza.
523267 12100

Ocene in mnenja

Opis

Bioderma Hydrabio Legere lahka vlažilna krema za suho kožo je obogatena hidratantna krema, ki neguje predvsem za normalno do mešano kožo obraza.

Ker normalni do mešani koži od časa do časa primanjkuje vlage jo je potrebno dodajati, da se vaša koža dobro počuti. V ta namen uporabite Bioderma Hydrabio Legere bogato formulacijo, ki je namenjena negovanju občutljive kože obraza.

Globinska nega, ki je formulirana v naprednih Bioderma laboratorijih izboljšuje sposobnost kože za njeno samovlaženje. Dodatno pa kremna tekstura kožo oplemeniti z večjim procentom vlažilnih komponent, ki kožo zaščitijo pred dodatnimi iritacijami.

Hydrabio lahka kremna nega kožo intenzivno navlaži in preprečuje nastanek prvih znakov staranja kože zaradi vplivov sonca.

Bioderma Hydrabio Legere lahka vlažilna krema vsebuje patentiran kompleks Aquagenium, ki kožo nauči vlažilnega učinka ter procesa samovlaženja.

Hipolergen izdelek.

Uporaba Bioderma Hydrabio Legere lahke vlažilne kreme

Kremo nanesite po potrebi na predhodno očiščeno kožo obraza. Kremo nanesite do maksimalno dva krat dnevno.

Bioderma Hydrabio linija
Linija je namenjena lajšanju negativnih vplivov onesnaženja, stresnih dejavnikov ter negativnih klimatskih pogojev, ki preprečuje ali slabša pogoje za normalen razvoj celic kože.

Zaradi številnih motenj se koža tako ne more več ustrezno hidrirati oziroma samooskrbovati z zadostno količino vlage, zato postane dehidrirana. Dehidrirana koža v večini primerov ne more opravljati vseh svojih nalog in obveznosti.

Izdelki so namenjeni negi in zaščiti občutljive kože, dovzetne za akne, kuperozo, rozaceo, atopijski in seboroični dermatitis, psoriazo ter druga dermatološka stanja.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Bioderma Bioderma
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja